söndag 25 oktober 2015

Söndag...ja

God afton!

Vilken tur att man har både ironi, humor och stora nypor salt. Annars kunde mycket sluta seriöst illa. Man hoppas allt vänder, politiskt, och att det blir ordning i landet men det vet man ju att det lyckas klåpare aldrig med! Konsekvenser får de däremot ta och aldrig ska de lyckas smita undan.

Nåja, klockor ställdes tillbaka en timme redan tidigt imorse så man kan eventuellt ta det lugnare i morgon. Handlade de livsmedel man behöver för någon timme sedan så nu blir det väl att ställa i ordning inför veckan eller åtminstone morgondagen.

1 kommentar:

  1. Imbecilla, mindre bemedlade och liknande samt lägre stående (liggande) intellekt likt aska är de att lägga skuld på direkta och indirekta organisationer eller personer det bifaller dock dessa skuldbeläggare det privilegium då landet Zoo utsätts för vad katastrof regeringen med bihang kan tycka är påfrestande men det verkliga svenska folket ser som vardagshändelse. Inget annat var det! Som 6 nötternas politik är ingen utbildning nödvändig, detta har partiledarna övertygat oss alla. Endast det vilseledda folket står förvirrat likt spädbarn på en jättelik äng oförmögna och begåvningshandikappade att störta spektaklet. Sammanfattningen fullbordad.

    SvaraRadera