torsdag 15 oktober 2015

Intressant och mindre intressant...

God afton!

Det känns att man jobbat snart hela veckan och skönt med fredag och därefter helg. Man fick både en hyper intressant veckotidning och en annan prenumerations månadsnummer. Nya Tider är oerhört bra med välskrivna artiklar och varierat innehåll, global fokus samt superba skribenter och krönikörer. Som komplement läses även internet baserade sajter. Tidskriften hade man kunnat vara utan men då man prenumererar på den blev det förnyelse, man får väl se hur länge den håller måtten.

Fredag
Fick en fin dekal från WWF som kanske hamnar på...nä, den får plats på anslagstavlan och visst skickar man hellre en summa till förmån för djur och natur än ett enda öre till det falska "flykting" kaoset! När man via mer sanna media fått veta att stora delar av de anlända är ekonomiska migranter och inga alls nödställda p.g.a. krig eller annat.

1 kommentar:

  1. Intressant att fler kommit underfund med att all form av demokrati är död. Regeringen med allt i skammen och mupparna samt stor hycklaren har sett till det när den förstnämnda och övriga tog död på den med diktatur överenskommelsen. Nackdelen med Putins robotar är att terroristerna flyr till Europas länder där de fortsätter sina "jobb". Huruvida det stämmer är svårt att utröna när man än så länge slipper eländet.

    SvaraRadera