söndag 18 oktober 2015

Verklighetsfrämmande parti!

God morgon!

Allt har sin gilla gång och man slutar aldrig att förvånas så länge man är bosatt i landet Zoo när man upptäcker fler och fler arter som inte platsar egentligen någonstans i landet, eller så gör de det och man själv kanske tvingas emigrera?

Man visste att politikerna är hycklare och allt möjligt annat men nu måste somliga ha sniffat någon delirium drog. De vill förbjuda organiserat tiggeri praktiskt taget överallt! Fattar de noll vilka konsekvenser detta kan komma att innebära för tiggarna!? De blir förvirrade och kommer att bli än mer våldsamma än någonsin tidigare på de orter de utövat  våld förr då svenskar och utlandsfödda inte uppmärksammat tiggarna. Det är absolut inget tvivel om. Då kommer lagryttarna tvingas kalla in förstärkning när de redan nu går på knäna av "flyktingkaoset" !. Tiggeriet skulle aldrig ha tillåtits alls! Det är som att oannonserat tillåta gratis livsmedel från en butik under begränsad tid för att plötsligt en dag sätta prislapp på allt och tro att a l l a förstår "vinken".

Men som alltid förr finns det de som har previlegium på att leva och lära i sin egen bubbla av verklighetsfrämmande aktivitet och så har historia sett ut sedan 1970 talet. Visst kan det verka tragiskt och förtvivlat situationer i olika städer, samhällen, kommuner, orter och byar men... Det är n i som valt politikerna och partierna och då är er situation naturligtvis självförvållad! Vi andra som tillhör de s.k. 13% och inte valde 7 k mupparna tvingas tyvärr följa med på "resan" vart det än bär. Därmed passar ett uttryck som finns som tryck på klädesplagg utmärkt - Regeringsskifte !.

BILDER FRAMSTÄLLER RINGA MISSNÖJE DÅ VI TYVÄRR LEVER I DIKTATUR!!!

1 kommentar:

  1. Självklart måste politiska partier som ämnar dala och har åkt utför tidigare korrigera sina vägar så att det passar de flesta väljare av partiet. Även de partier som halkat under riksdagsspärren försöker ta sig upp men då en moralkaka möglat sig fast blir det svårare. Extremisten svetsarn och mupparna försvinner förhoppningsvis inom kort. Helst innan årets slut men det är att ha för stora förhoppningar. Ska bli intressant att följa cirkusen och se hur och var det hela landar.

    SvaraRadera