söndag 15 maj 2022

Åktur Med Bilen

Ny vattenpump ovanför generatorn, dålig placering rent konkret men likt B20 motorn och dess placering av vattenpump under generator fanns inte logiken!
Gamla mv paketet blir utbytt så småningom ifall det inte blir parkering av Sverige! När nu regeringstackorna tackat ja till något vi aldrig skulle ha röstat för ifall det demokratiskt varit folkomröstning men men...
Smutsigt, dammigt(?) och rostigt. Vad kan begäras av ett bruksfordon som rullat i 46 år !?!? Väldigt lite, om ens något alls med tanke på rent allmänt har åtskilliga fordon av samma namn men betydligt yngre vandaliserats för att slutligen bli retur Dvs skrotats.
Liknande bilden är enligt verkstan bytt och motor "återställd" med standard varvtal så förhoppningsvis kan den rulla genom besiktningen med färre men knappast UA.
Som fordonet såg ut 4 oktober 2008 när man nyss anlänt hem och den var i bruksskick. Cannabis.

1 kommentar:

  1. 600 miljoner kronor per år, 2% av BNP är knappast lätt för ett land som står med ena foten på land och andra foten på fartyget. Vi kommer INTE att kunna leva upp till kapital, kriterier eller regler. Ta taxi istället för buss eller tåg för att inbillat tro att inget händer i taxin som säkert bara händer på buss eller tåg. Oförsvarbar imbecilla beslutsfattare...

    SvaraRadera