torsdag 12 maj 2022

Tidigt Denna Morgon

Beslöt man att bege sig till verkstan för att "lösa ut" bilen. Frukost sedan en liten promenad upp. Lagom klimat när man inte skulle få tid på övriga veckan.
Verkstan del av. Milda priser och okej för övrigt. Hellre utfört än slutkört!
Även om det blir minimal användning är det bra att ha 1 fungerande fordon till hands. Kan bli knapert innan ersättning kommer men får så lov att gå helt enkelt och gällande allt för övrigt blir det som det blir. Cannabis.

Återstår att återfå beställt ok för 955 kronor + vänster ok så är man nöjd för tillfället.

1 kommentar:

  1. Sabotage har upplevts vet vilka det rör sig om men motaktion sker när det så sker! Lite omständigt fick man skjuta på betalningen till 1 beställning men det beror på att man inte alltid grundligt tänkt igenom alla handlingar och med pissgrus till ersättning från AG tvingas man likt många andra vända på kronor och ören. Sådan är vardagen och helgen för den evigt fattige grovarbetaren. Inte gråter man eller knyter näven i byxfickan för det, man har genomlevt och genomlidit mycket och de erfarenheter man fått har till skillnad från många födda med silversked som gett upp snarare gjort en starkare och byggt ett försvar likt 1 skyddsrum.

    SvaraRadera