lördag 7 maj 2022

Gott Med Nån Fika ibland

När något känns skapligt men lunch är för tidig kan det vara lagom med en fika.
Kaffe var inte fel likaså läsken och lagom med glutenfria äppelmuffins.
Lychee uttalas 'Litchi' är en stenfrukt som tydligen är giftig! Läsken smakade fläderblom och först kaffe och muffins sedan läsken satt riktigt bra!
Om materialet i mattan är hampa lär det tåla pepparn men är det bomull blir det knappast många skurningar förrän den nötts ut.
Riktigt intelligent och tekniskt att hälla ut tvättmedel i forsande vattendrag och tvätta kläder blir nog bra för något.
Så vi tar det i repris. Då förstår man miljöproblemen utomlands oavsett om det är tvålflingor. I proffessionella sammanhang finns skiljetank där vätska blandat mef kemikalier separeras ifrån vatten. Det är föga förvånande att der upptäckts så sent. Cannabis

2 kommentarer:

  1. Kaffet ser onekligen förföriskt ut och läsken vars burk verkar vara ren konstverket är säkert gott. Sedan är de tosingar dessa marionetter.

    SvaraRadera
  2. Äppelmuffins är delikata kaffet typ irish coffee utan alkohol riktigt okej 3 för 45 kronor är inte så pjåkigt och läskedrycken bra avslutning på fikastunden. Sällan det händer och inte ofta det "landar" så lagom det gjorde men det händer och fötter lika ofta en mikrovinst ibland 100 nitlotter men hellre förlust i spel men desto bättre liv frekvent vinst i spel och kontrasten socialt liv i rännstenen. Det ät den väsentliga skillnaden för många inkluderandes skriftansvarig.

    SvaraRadera