måndag 16 maj 2022

Läser och Man Löser När Man Låser

Det dök upp i pallet när man skrev det. I sedvanlig oordning delges inga vidareförklaringar eller ens utvecklingar. Enkelt uttryckt: de som inte förstår innebörden av fragmentarisk kryptering kan sluta läsa här!
Alla doser oavsett ämnen är avsiktligt planerade, utformade, extraherade och skapta med en enda avsikt! Vilken är allas tid på planeten att fundera, filosofera, stimulera och studera för att i möjligaste mån komna i närheten av svaret.
Hyckleri, men något som inte framgår är konsekvenser av ett medlemskap. 600 miljoner kronor är avgift dessutom 2% av landets BNP om landet ens uppfyller krav, kriterier och allt vad ett medlemskap kommer att begäras. Sedan återstår att se ifall det tar kortare eller längre tid innan landet/länderna förvandlas till jättelika plana marker. Cannabis.

3 kommentarer:

  1. Det var ju för väl att inträdet blev stoppat det allra bästa från organisationen hade varit att... Det får läsare gissa själva. Ekvationen hade klart varit löst.

    SvaraRadera
  2. Nästa inläggs kommentarsfält ser ur att vara censurerad när blogger verkar ha minimerat möjligheten att kommentera. Nåja, tveklös tröst för de lägre stående i för hög rang och position som tids nog faller i betongen eller asfalten.

    SvaraRadera
  3. Då får det bli nödlösning med detta inläggs kommentarsfält. Så var man till (s)nus idag för ultraljud av hjärtat och sedan blir det kanske uppföljning om något år eller decennium beroende på hur upptagen dom är...

    För övrigt ganska skön dag och betalt för ledighet har man gjort! Så dubbla avgifter dels semesterdag + patient avgift. Jo, enligt träcken självutnämnda "makthavale" har alla råd med hur mycket utgifter som helst även de som bor på gatan, lever på sopor och rotar i soptunnor efter pantburkar och flaskor och containrar efter kastade livsmedel har stora förmögenheter att beskatta ingen i svärjä är sjuk det ser man på ingång/utgång på sjukhus...

    SvaraRadera