torsdag 26 maj 2022

Far och Flyg Jobbat Ytterligare En Dag!

Igår blev det handlat när kylskåpet nästan var tomt. Inte alla förunnat att handla hem för 14 dagar- 3 veckor. Somliga är nog de att handla instinktivt. Sånt tjänar bara butiker på.
Visst kan man tycka att det är väl saftiga priser men då räcker och täcker dom det mesta av både vardagliga som helgbehov.
I eftermiddag liksom igår blev det lämplig mix av 2 sidor. Vanligt och veganskt. Bägge har sin charm och tjusning. Cannabis.

2 kommentarer:

  1. Naturlich blir det mixat och brokigt vad man handlar i dessa bistra tider av inflation och mindre mängd för samma summa. Gäller att passa på när något bra är prisvärt. Hundralappar fladdrar iväg likt löv i vindens framfart. Trist bara att livsmedel man behöver tar slut. Sånt är livet och inte olidl.

    SvaraRadera
  2. Butiker på orten ser ut att minska innehållet eller möblera om med inredning, ser märkligt ut även om man sett liknande förrut. Det borde egentligen aldrig finnas konkurrens de 2 butiker som finns. Ena har 7-15 varor medan andra kan ha 4-12 varor så det jämnar ut sig till slut.

    SvaraRadera