lördag 14 maj 2022

Obeskrivligt och Ofattbart Men Verkligt!

Äntligen lördag helg och ledig! Veckan blev en utmaning och påfrestande när förändringar i arbetstid gjordes. Blev väntat men omställningen var utmaning man inte hade räknat med.
Märklig text på kvittot när det var saltlakrits kola man köpte där och då!
Livsmedel när skadeciner man tar kräver det. Inflation höjning frekvent då sinar kassan (kapital på kontot)
Pärbulla var och är gott och mättande sedan återstår plantburgare men vanilj glass var inget gott alls! Den kunde de ha skänkt gratis! Jordgubbsglass alltid höjdare! Ice väldigt bra och parisare avverkat.
Pärkroketta alltid bra liksom stekpalt när de ännu inte hade ugnspannkaka hemma. Yoghurt jordgubb 1 måste i dessa tider! Sojadryck istället för mejeri avfall! Växtbaserade bullar så nu finns 2 påsar och stod tveksam inför mandel barista men kom på att den är okej.
"Det kostar att ligga på topp" som broiler brukar säga. Knappast! När lokalbuss var 3-5 minuter för tidig missade man den vilket resulterade i väntetid på busshelvetet hem på drygt 1 timme! Det fick bli middag när dryck EJ ingår! Snåla flaskhalsar! Som tur var hade man själv.
När allt annat är...bajs! Så fann man alternativ för åtskilliga år sedan. Var bra så länge man höll sig till doseringen.
Efter några år byttes namn och säkert minskade i effekt men var ändå okej.
Idag har de bytt namn igen och liknar mest sockerpiller eller så beror verkningslösheten på att man tar recept belagda skadeciner vars utfyllnad bryter ner ovanståendes funktion och tillika styrka. Det vet man aldrig. Cannabis.
När man lossat etikett från skadecin eller vitamin/mineralburk är den vit och då är det fritt att antingen diska ur eller bara återanvända till fritt innehåll. När det är mer sällan än ofta man besöker apoteket faller det sig naturligt till återanvändning av lämpliga burkar med valfritt innehåll. Naturligtvis märks burkarna efter påfyllning vilket är positivt så slipper man likt ökentorka ta med skadecin dosetter! Och inte har man ännu fallit för bara-extra -utgifter bekvämligheter som färdiga dagsdoser heller. Tack och lov! Är man vid sinnenas fulla bruk ännu bortsett ifrån yrsel så man reder sig själv.

2 kommentarer:

  1. Liknande arbetstid till veckan så får man köx hur det går. Framflyttad betalning av beställning pga faktura på bilen betalades! Om man tar någon tur med den närmsta tiden? Tveksamt bara skönt att ha den hemma inom räckhåll. Bränsle pris är för högt för några åkturer och knappast lär det bli bättre eller mildare priser när man ser på femte kvittot. Idag blåser det 5m/s och räknas komma regn. När man handlade igår får det så lov att räcka.

    SvaraRadera
  2. Frågan om medlemskap i nato hade kunnat vara komplex men är det inte! Tänk EU och Sveriges klantiga klavertramp där så begriper till och med mindre bemedlade och många andra kategorier att medlemskapet ej skall genomföras. Nato är ytterligare en gren i påhitt av Bilderberggruppen medlemskap förlagt på decennium innan landet skulle få någon som helst hjälp från organisationen, en attack som utplånade delar eller hela landet rör sig om allt från minuter till dagar eller maximalt någon månad. Tänk!

    SvaraRadera