lördag 14 maj 2022

Föga Förvånande Samtidigt Nytt för Somliga!

Kan mycket väl vara några av alla orsaker att människor får "underliggande" sjukdomar.
Immunförsvaret utsätts för hög påverkan från ämnen det inte bemästrar.
Naturligtvis försäljningstrick allt går att sälja med vilseledande reklam...
En sanning som sällan framkommer från producent av produkten eller varan.
Fullständig innehållsförteckning följer sällan med just den produkten!
När produkter kan köpas vilken tidpunkt på året som helst och dessutom innehåller ämnen ej avsedda för människokroppens organ omvandlas ämnen till gifter.
Kan antagligen få många att upphöra konsumtion av somliga varor och produkter!
Borde få de flesta att upphöra konsumtion men valet är fritt.
En process man helst undviker om möjligt men när föräldrar lurats i generationer kan det vara svårt att bryta "traditioner"
Det har man själv gjort i större utsträckning och ersatt mejeriprodukter med hälsosamma alternativ. Det grundar sig på att man upplevt illamående, negativa levnadssätt och mycket mer. Vad som gäller för människor generellt är att frekvent vara vaksam, uppmärksam och försöka finna alternativen. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Kritiskt yttrande; Vad spelar det för roll vad EN individ tycker, tänker, skriver och åstadkommer när det sällan eller aldrig nås av någon annan än den själv? För den enskilda individen ALLT! Dels att man författat HELT ur eget kunnande och endast använt grafiska objekt som förstärkning. Sedan kan man arkivera det som genomfört och avklarat. Skillnaden är klar och bländande likt 1000 solstrålars intensivitet. Medmänniskor utan idiotism med frihet i sinne kan få uppslag till bättre levnadsvillkor när de plötsligt hamnar på annorlunda avfart än majoriteten vilseledande nonsens ytor.

    SvaraRadera