söndag 1 maj 2022

Kan Bli Något

När man är tillbaka till jobbet. Livsmedel som energi när man förbränner en del genom det man gör. Fysiskt arbete som tär främst på kroppen som skickar signaler till knoppen. Nog om det.
Kan bli intressant att se hur dem är när dem i mitten är mindre bra energimässigt funkar likt utfyllnad snarare än innehåller något direkt för fortsatt jobb.
Funkar skapligt som middag men visst krävs lite komplement. Bra pris i alla fulla fall. Inflationen hålls kanske ner lite?
Gott och mättande alternativ när der blir max 2 per månad. Viktigaste är att man får utfyllnad, vad det nu ger.
Inte samma bild som föregående!
Färdiglagat är annars sällan men denna rätt tar för mycket tid i anspråk när det är enklare och smidigare att köpa 1-2 lådor.
En abselut klassiker för många och även för undertecknad rejäl mättnad som kan kompletteras med livsmedlet under.
Efter att ha köpt andra butikens egna blir det intressant att prova denna butiks egna. Potatis oavsett format är nödvändigt som komplement till andra livsmedel. K*ttfria k*ttbullar finns närmare till hands även fastän parisergrill är färdig att värma.
Att växla mellan denna läskedryck
och denna är smakskillnad när de bägge faktiskt funnits sedan 1953! Variation är alltid rätt så att man slipper tröttna. Fann något märkligt vart de kopierat den?
Lustigt när man sett annan bild i samband med alkohol och det kan nog vara densamma ursprungsbild bara utbytt lite.
Lite märkligt att det skiljer 7 kronor för identisk förpackning glass mellan butikerna på orten. Föga förvånande att kundkrets är 70-80% mindre när priserna skiljer sig så grovt och markant! Den med oftast lägre priser har byggt ut rejält i jämförelse med andra butiken som snarare satsade på modernisering i butikens helhet. Nåja, man orkar föga bry sig när det elementära är vad man som kund får för kapitalet. Copyright Canon  Cannabis.

2 kommentarer:

  1. När man är relativt "ny" gällande växtbaserade livsmedel och upptäcker till och från andra produkter glutenfritt är det alltid intressant att prova och smaka om man gillar det. Åt Felix Veggie pajer ett tag men med 4 återkommande sorter blir det väl enahanda. Därmed och pga ekonomiska skäl blev det liten återgång till chark livsmedel vilket tyvärr beror på de enda 2 butiker som finns på orten! De ser bara försäljningssiffror och aldrig tillgodose kunders behov av variation! Visserligen finns livsmedelsbutiker 3 mil bort men tyvärr där också. Det blir främst i samband med arbetsdagar när busshelveten kör anständiga tidpunkter!!!👿

    När bilen stått stilla i carport sedan slutet av oktober 2021 har man inte haft rörelsefrihet utan varit låst till kommunalt färdmedel. Det återstår att se ifall bilen får stå till semestermånad gällande bränsle eller ifall man finner lösning på dilemmat. Med bilen klar har man obegränsad rörelsefrihet! Endast fantasi sätter gränserna.

    SvaraRadera
  2. När knoppen säger ifrån att kroppen gått för långt är när infektioner och inflammationer turas om att fördärva situationer så att värk tillkommer och kontentan av eländet blir sjukskrivning man lär sig tyvärr aldrig att sätta gränser på framfarten har alltid var gällande 110% eller inget! Med adderande av den permanenta hjärtsvikt och förmaksflimmer man har påverkas koordinationen, obekväma arbetsställningar utgör plötsliga smärttillstånd. Man fortsätter tills både kropp och knopp gemensamt skriker STOPP! Visst suger det ekonomiskt och der blir katastrofläge krasst okulärt men det tar sin tid att försöka vända trenden bit för bit, millimetrar för centimetrar.

    SvaraRadera