fredag 27 maj 2022

Hela Vägen Fram!

Betyder att människor och djuren respekterar varandra i klar symbios.
Köpte tidigare de delikata växbasbullarna och de är bra tillsammans med potatiskroketter eller potatissallad. Kroppen mår bra och sinnen landar i harmoni med medvetandet, för att tillföra lite poetisk anda.
Köpte något okänt från Scan som blir intressant att prova och smaka vad och hur det är. Pålägg som aldrig försämras är det klassiska på bilden. Rekommenderas till alla som tröttnat på salami, medvurst, pastej och allt vad de nu heter. Värt att provas!
Nnaturligtvis blev det 2 förpackningar utsökta vamburgare när det visade sig att de är så utsökta och välsmakande, burgerkedjan har absolut lyckats! Dessutom en förpackning växbabullar som omväxling till de andra längst upp. Man tackar för de utmärkta alternativen och utvecklingen åt helt rätt håll!
Såg detta plakat på en av lokalbussarna. Jo, Bella är naturligtvis en vän liksom de flesta djuren och själv är man ju ett tvåbent djur! Därför är det kärlek till dem alla och med den visar man respekt. Köttfrosserier har man tröttnat på liksom färser och såser med mera. Kroppen knoppen och sinnena exploderar i motstånd och uppror för det går inte ihop med människokroppen sedan får människor generellt inbilla sig och tro motsatsen. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Faktum personligen hade man haft möjlighet ekonomiskt att handla veganskt och glutenfritt hade så gjorts utan tvekan! Verkligheten är en annan och man tvingas ta steg tillbaka och handla chark samt delar mejeri när man helst uppskattar att handla motsatsen.

    SvaraRadera