söndag 15 maj 2022

Hög Tid För Något Annat!

Sämre vald tidpunkt för avfallen dock. De har väl funkat hyfsat och varit okej för det man använt dem till men kunde haft 100 år på nacken eller åtminstone 10 år men då hade kommersen fallit och det hade varit det allra bästa som optimala.
Billiga lågpris alternativ till vettlösa rån är det enda man haft råd till bortsett ifrån enstaka helt ny mobil.
Just denna har man haft (och har) i cirka 4 år vilket säger nördarna att det är dags för nytt objekt. För man själv heter det förnyelse för fortsatt (åtminstone några år till) möjlighet att ha kvar vissa tekniska kvaliteter. Katastrofalt vald tidpunkt tyvärr.
Den var om inte än värre men slukar dock inte batterikapacitet likt denna. Hade bilen varit intakt som den skulle ha varit hade nyare objekt kunnat köpas, men som det allmänt heter: DET SKA TRILSKAS OCH JÄVLAS NÄR DEN FATTIGE SKA HA NÅGOT ATT FUNKA ELLER HA TREVLIGT. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Det blir att hålla utkik efter förnyelse och det blir knappast lättfunnet! När man själv alltid strävat efter perfekt men semi funnit närmare avfall än användbart!

    Tyvärr som fattig grovarbetare med hälsan och livet som insats men ersättning motsvarande 20% lägre än soc.fall och arbetslös har man tvingats äta åtskilliga ton sura äpplen, giftiga livsmedel och druckit kemikalievätskor samt grumligt älvsvatten när parasiter och snyltar träck skott sig! Glädje? Ett av alla substanslösa uttryck man sällan kunnat använda! Miljardärer samlas för att kartlägga trälarna för att kunna planera massmord på naiv och helt oskyldig befolkning sällan avrättas dessa fastän deras tid borde ha varit minimal och optimalt begränsad!

    SvaraRadera