söndag 29 maj 2022

Nostalgi Bred Nivå Del 2

Vaknade i morse med en låt i kontoret (hjärnan), kollade upp den men inte fanns den på nåt av de album man har så man fick för sig att kolla upp (som vanligt) ifall somliga skivor CD format fanns att köpa. Jo, det fanns och till bra pris så det blev följande alster.
Albumet där låten finns med. Bandets andra studioalbum anno 1973.
Klassikern man älskat sedan den dök upp år 1975! 70 talet var det sista anständiga årtiondet! Med detta album var det det närmaste paradiset man kunde komma.
CD box med 3 skivor som blir intressant att okulera huruvida den är schysst eller en i raden av som Millennium Collection (fnys!). Om cirka 7 dagar kan det hända att man kan hämta paketet innehållandes skivorna. Cannabis.

CD har sannolikt mist sin popularitet till streamingtjänster och därför är skivorna billiga medan vinylskivor tingar rena fantasipriser vilka det finns noll intresse av när streaming funkar så länge det betalas medan CD varar åtskilliga år av spelande.

1 kommentar:

  1. Låten ifråga var Set Me Free tydligen komponerad av Andy Scott vilket gör detsamma den finns även med på Strung Up albumet! Det närmaste paradiset man kunde komma var att avnjuta alla artister och band på 70 talet! När man levde livet med eller utan vänner då syskon oftast fanns och ibland följde man dem nånstans men oftast var man ensam och det satte väl sina spår och erfarenheter. Blir intressant att se när paket anländer då har man 9 CD av och med Sweet originalet. En DVD video och måste bara säga att värdig fortsättning efter delningen blev Mick Tuckers Sweet! Märktes att Scott inte var medlemmen bandet önskade.

    SvaraRadera