Man fick för sig att tillreda något man köpte för ett par veckor sedan när man var mer stadd vid kassan (kontot).
- helt egen bild av förpackningen!
Förpackningens baksida bjöd på förslag samt recept på idel delikata måltider. Bra för de som har mycket ingredienser i kyl och frys! Knappast för de som inte har en tiondel och det mesta bör ju vara av märket naturligtvis, hamburgerkedjans.
Till burgarna har valde man de goda och smakliga potatiskroketterna, när man sedan vet vad ett meal eller skrovmål innehåller kan det hemlagade betraktas som ett bättre, närmare och absolut nyttigare alternativ! Dressing? Duger gott med ketchup. Så hade man spisat lördagens kombo lunch och middag och betydligt mer ekonomiskt än hamburger och pizza restauranger. Cannabis.
Billigare än traditionellt meal eller skrovmål helt klart! Även om burgare tingar 12 kronor styck så är de lämpligare mättande än nötköttburgare stekta i stekbordets fett och hellre solrosolja kroketter än strips friterade i äcklig frityr så 100 tummar upp för hemlagad mat. Sedan får de bekväma lägga på sig ytterligare kilon med skräpmat från hamburger och pizza restauranger.
SvaraRaderaRestauranger som har liten eller begränsad meny faller sannolikt offer för att bli undvikta. De som däremot har bredd i meny och dryck klarar sig i regel bra. Tyvärr ser verkligheten annorlunda ut i mindre samhällen och kommuner. Vegetarisk och veganskt är att föredra när det bäst gynnar kropp och knopp! Förbi är tiden när meal, skrovmål, köttiga pizzor och ohälsosamma läskedrycker gärna spisades och dracks varvid man efter en tid ett par år med mer av skräpmaten och mindre husmanskost åkte på sjukdomar och diabetes. Tack och lov! Upptäckte man alternativ.
SvaraRadera