lördag 21 maj 2022

Grill In och Ut

Tider för grillning chark, vegetarisk, vegansk valet är fritt även om gilla eller ogilla kan starta bekantskap eller osämja.
Minns att en välkänd butik för digitala produkter sålde ut den typen av hamburgare grill Tri Star så man köpte sista exemplaret och den funkar till
45 grams burgare 🍔 vilket var något av standard man köpte då. Antar att den tingade priset 149 kronor och det var det ju värt. Har dock aldrig testat att grilla plantbaserade burgare ännu.
Kontaktgrill man köpte hos de som inte är olidliga. Även den var bra pris så det kan bli att prova ifall 2 burgare per grillning inte räcker till. Innegrill kan vara alternativ ifall man inte har tillgång till utegrill eller vill grilla när klimatet inte är grillnings vänligt ute.
Smörgåsgrill som även den köptes hos de som inte är olidliga. Provad 1 gång, men det är främst för att den inte står framme och därmed blir bortglömd. Likaså med burgare grillen och kontaktgrillen. Man kan väl se det så att ju mindre anvånda desto längre hållbarhet.
Besvikelsen blir STOR när livsmedel uteblir dag efter dag! När det faktiskt är varan man är ute efter och den aldrig levereras! Då har det fått blivit varan till vänster istället men den tröttnar man på efter några jobb luncher. Nåja, det kan bli att tillreda från grunden själv om det blir kris i produktledet. Kriget i landet bortom borde ha noll påverkan till varorna i livsmedelsbutikerna tycker man. Cannabis.

2 kommentarer:

  1. Tvingas använda nät version för att kunna skriva kommentarer. När man hst produkter, apparater för att fritt kunna tillreda måltider men minnet inte är i verksamhet blir det allt som oftast stekpannor och kastruller som blir använda. Det faller sig naturligt när man sällan och aldrig ägt annat förr! Stekpannor, kastruller, grytor, såskastruller och långpannor har man fått och köpt men oftast glöms de elektriska grillar och andra elektriska maskiner. Perkolatorer till antal 2 är nog de som används mest frekvent.

    SvaraRadera
  2. Samtliga 3 grillar har nog sin tjusning när tillredning lyckas och det mesta stämmer. Många är nog de som lyckats mindre bra vilket man sett på otaliga filmklipp på "netutt" och flertalet är sannolikt de som väntar att butiker tar hem varor de vill handla. Tyvärr har Internet medfört att online beställningar ökat och det drastiskt när pandemin sköljde över landet likt en översvämning och regler som restriktioner medförde märkligheter i livsmedelsbutiker där man sedermera fick kännedom att viruset trivs i våta och kyliga utrymmen typ toaletter men inte i livsmedelsbutiker! Så är det med befolkningen de läser uteslutande stora drakars floskler, myter och avfall men undviker alternativ medias artiklar. Så länge det sker vandrar de i det eviga mörkrets avlopp.

    SvaraRadera