söndag 15 maj 2022

Doser In Hjärnor Ut...

När allt vi varit med om saknar slutstycke och motgångar avlöser utmaningar som avlöser brända ledningar och det i sin tur avlöser misär och andra kollisioner.
Var man tvungen att finna vägar ut ur komplicerade situationer utan lösningar
Fann lite skruvade serierutor att koppla
bort monotoni, arbetsmiljöproblem, brända korkar och mycket mer
Mildare missuppfattningar hade varit enklare att hantera än att klart tvingas skaka på knoppen vända kroppen åt annat håll när klimaten förblöder och läcker likt såll.
Många skeptiker har passerat och finns ej längre när det blev klart uppenbart hur det hela låg till. Nu simmar de i haven likt död sill.
Det insåg man redan år 2010 medan andra sociala medieplattformar övergavs tidigare och mikroblogg något senare. Cannabis.

1 kommentar:

  1. För att bibehålla sinnesnärvaro, lugnet och nerver på plats orka stå ut under pressade och sämre förhållanden kan en gnut humor lätta upp stämningen, få en på andra tankar (benzin?) och något mer. Serierutorna var klart välkomna och emellanåt köpte man serietidningar i jakten på flykten från monotoni, tristess, imbecilla sk medmänniskor och mängder andra orsaker. Tyvärr har man arbetsskada mentalt som gör att när någon "utmaning" föreligger vet man att man är nästan enda som bemästrar situationen och löser det så har det varit i övervägande fall.

    SvaraRadera