onsdag 4 maj 2022

De Ska Jävlas In I Det Siste

Minns man Ronny Eriksson säga i en kort berättelse november 2014 när man tillsammans med sällskap såg Euskefeuerats framträdande. Något man nog aldrig glömmer.
Bild tagen med hTc One sv.
Bilden tagen för arkiv. Nästan alltid gjort
Bättre upp än förra köpet! När den kostade över 100 kr. Det var då, nu är man nöjd att ha påfyllt för användning på jobbet. Nä, deras är likt vatten typ ytdecinficering.
Överraskad med 3 förpackningar av en vilket beror på omräkning i hur länge det täcker behovet. Positivt tycker man.
Fantastisk lycka att man har frikort som det heter! Annars hade nästan 2300kr försvunnit från enda kapital man har! Det hade blivit omöjligt även om skadeciner är nödvändigt mot flimmer och svikt men det ska tydligen vara dyrt att leva och onnes ska det alltid som sagt och var.
Livsmedel är nödvändigt. Utan det gör sig skadeciner inte nyttan samt att det mildrar biverkningar man tyvärr får av dem. (en av orsakerna till ofrivilligt sjuk) så blev det igår när man gick och handlade efter apoteksbesöket. Tyvärr upptäckte man FEL köp av läskedrycken en var korrekt medan andra katastrofalt nog zero NEJ! var reaktionen vid upptäckten i kylskåpet!😱
Fyra bra sorter tobak. Konsumerar aldrig dem samtidigt. Kunde bli för mycket av det goda! Nej, kombo vit och lakrits är okej, melon för sig och när man känner att det blivit för mycket 'starkt' lättar man upp med lingon. Sistnämnda är superbär rent vitamin och antioxidant samt för varför man kommit att älska bäret. Jordgubbar i all ära men många av bären Acai mfl gör bra nytta samt frukter hjälper till att rensa ut slagg och annat från Kroppen. Cannabis.

"Det var en soli' da'" som han sjöng Gösta och veckan har varit solig knappast varm men synd å klaga...

2 kommentarer:

  1. Tobak e la allti gött! De bästa en kan fau! Ja Gösta hösta Linderholm dog 2020 i sviter av covid tråkigt nog😢

    SvaraRadera
  2. Är det någt fuffens? Nerå goda äppelmuffins!😀

    SvaraRadera