tisdag 3 maj 2022

Saknar Mycket

Det gör man automatiskt. Som nåt ordspråk säger: man vet vad man har men vet inte vad man får eller man vet vad som var men inte vad som kommer. Nånting ditåt.
Var dessa tog vägen? Sist användes de på jobbet 2013 eller nåt sedan försvann de.
Llyxigt när 1 kort medföljde förpackning för dessa gula kvällskörningsglasögon som funkade superbt även soliga dagar.
Har även en rosa, massage spindel funkar utmärkt lite svårt att byta batterier. Har gjort underverk för hjärtat! Skönt.
Köpte cirka 2009 för delvattenbyte till första akvariet. Har kvar den än!
Aningen skrattretande när man är född i den lilla olyckan! Tanken var nog bra där och då...inget unikt när 5 fick varsitt.
Superbra strålkastare med 2 val vanligt gult ljus eller LED ljus. Lyser långt!
Papperslykta trevligt komplement till övrig belysning, golv eller bordsstativ. Klart bra!
Som kraft, uthållighet, hälsotillstånd och  humöret var innan augusti/ september 2020...
Som tillståndet kändes våren 2021...
Som knoppen känns yrsel och obalanserad sedan februari 2022. Covid tog ut sin vinst. Som återvänder titt och tätt...
Bra lösning när koppling blockerade timer tidigare fick man sätta 2 stycken omlott och fick det att funka! Aldrig fel att vara klipsk och klurig.
Allt är flexibelt, föränderligt och tur är ju det! Annars hade det blivit likt politik, byråkrati och alla hycklares ständiga dementi!
Så var det är det och förblir det. Citerar Asta Kasks låt: en dator ger dig allt du begär med tillägget så även katastrof, kaos och misär. Ett ämne som diskuterats, debatterats och de med psykiska hinder diagnoser ser dem likt sällskap och även mobilen. Cannabis.

1 kommentar:

  1. En hel del man har varav somligt överflöd har lämnat bostaden medan väldigt mycket ändå är kvar! När man inga vänner eller bekantskap någonsin haft har saker och föremål fått betydelse för mer intressant ersättning. Som barn och ungdom fanns sk kompisar men vid 16-17 års ålder hade man tröttnat på dem samt fått kännedom om det man inte skriver här! Så musik med mera tog över och på jobbet var man tillräckligt social för att omsluta sig av den härliga ensamheten. 36 år har man levt ensam och tidigare skapade levnadssättet en balans i det personliga perspektivet! Befintliga jobbet är 1 form av monetär nödvändighet inget annat! Det kräver mer än man har kapacitet men utgör i kontrast att man har 1 drägligt liv bortom jobbet utom när jobbet gör att rehabilitering måste ske på fritiden! Naturligtvis finns lösningar som AG tror att arbetare ska utföra, där har man satt ner foten och anser att det är arbetsgivarens ansvar och skyldigheter.

    SvaraRadera