onsdag 25 maj 2022

Onsdag...Less Man Är!

På denna helvetes yrsel, under de senaste veckorna har tröttheten ökat och det pga yrseln! Sannolikt inte mycket annat att göra än upphöra tvärt med nästa skadecin så får man okulera huruvida det blir bättre.
Efter att ha köpt lunchen för imorgon för 54 kronor köpte man även den på bilden
ovan 19 kronor för en dubbel som hade aromen av citronskal i övrigt smakade den som original en misslyckad satsning med andra ord!
Köpte även den för 18 kronor. 2 mindre bitar men till skillnad ifrån citronskalet levde dessa 2 bitar faktiskt upp till namnet! Jo de slår rekord i ocker Pressbyrån!!! Kexchoklad Vegan för 19 kronor styck när man anser att 11 kronor i livsmedelsbutiker är för mycket! Somliga butiker ser ut att ha tappat något när de inte har hemma vad man vill köpa. Skyltar med tomma hyllor och fack. Det kan aldrig vara så att omvärlden ska ha minsta betydelse för livsmedelsindustrin. I såna fall har de valt fel yrke, område och strategi och bör överlämna eller sälja till kunniga, eller har den generationen helt dött ut?
I slutet av 70 talet fanns band med vild och hämningslös fantasi! Den begränsade skarpt deras rörlighet och tillika möjlighet att genomföra olika former av utbrott likt revolution. Liknande kan synas lite överallt och dessa tror inbillningssjukt på sina idéer och stagnerade informations spridning. Vem faller för det efter allt?
1970 och 80 talen kanske det hade haft genomslagskraft men 2022? Som sagt vild fantasi och vilseledda fårflockar kanske utgör någon liten klick. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Snickers alltid goda alltsedan 80 talet trevligt när de förnyar sig som i det här fallet. Finns ett gammalt välbeprövat uttryck huruvida man nu tycker Hellre död än röd.

    SvaraRadera