onsdag 8 november 2023

Det Går Så Sakteliga Framåt

Med eliminering av förkylning/influensa/ virus man drabbats av hostan nästan obefintlig kvarstår rinnande näsa, slem kroppstemperatur 36.6° som lågtempare man blivit genom diagnosen. Igår blev det en veganpizza och en 1,5 liters Trocadero
Det var det värt men vilken yrsel och extrem huvudvärk man hade sedan blev det livsmedel handling så att man hade till frukosten i morse och lite till.
Ny design på förpackningen kanske men
man kan undra varför? när innehållet ändå är densamma dessutom 4  spänn dyrare!

Coop Vännäsby hade inget alls av det man var ute efter vilket man iofs visste på förhand! Att de ens har kunder är mer ett mirakel än under. Den butiken kunde bytas ut mot en expansiv Willys butik!

Man gruvade sig för att åka till Klockarbäcken med erfarenhet av gårdagens korta tur till Blå Huset. Det gick ändå bra och man fick tag på det nödvändiga så att man klarar sig ett bra tag framöver. Anledningen till ett scannat kvitto är för att man kom på att kortet man använde inte är anslutet/kopplat till kontot på Willys. Det spelar noll roll när det mesta man handlar inte är anslutet till erbjudanden, rabatter eller annat fördelaktigt! Axfood äger Willys är butiker för livsmedel och produkter från Axfood!
Chansade att köpa knappcellsbatterier till hörapparat när dimension såg liknande ut det som satt i febertermometern vad som
Skiljer sig är strömstyrkan 1,5 volt ska det vara medan dessa ligger på 1,45 volt. Febertermometern varnar om Lo alltså låg strömnivå vilket även det gamla gjorde.
Även fastän man har LR44 batterier sedan tidigare så köptes ändå en förpackning när man har flera olika föremål som behöver dessa. Can a biz tro.

Naturligtvis är det aldrig billigare hos Willys än de stora drakarna kan skilja sig några kronor men medan drakarna främst har kända varumärken har Willys och en del andra butiker andra alternativa märken. Sveriges billigaste matkasse och låga priser på allt. Alltid är försäljningsknep och egentligen ren lögn i sitt påstående de har liknande priser på varor som drakarna. Prisskillnader i verkligheten rör sig om 20-70 kronor! Då är det skillnader på samma produkter.


3 kommentarer:

  1. Visst kan det vara så att Willys höjer priserna när även dessa butiker ska överleva vilket de iofs alltid gör men hellre livsmedel för några kronor under drakarnas ocker-innan- inflationen än tvingas få mindre när kronan är så lite värd. Gott och nyttigare med veganpizza än de med chark och mejeriprodukter på! Dåligt med fäst-i-val nuförtiden kan det bero på snön tro? Skönt att ligga i tält ⛺ i skön snö och minus 25°C! Då vet man att man lever ett tag.

    SvaraRadera
  2. Dom som oftast gnäller mest gällande vad andra förtär är trynena när de själva stånkar i sig flottiga hamburgare och frityrdränkta strips sköljer ner eländet med äcklig cola eller något annat vidrigt! Allt veganskt och vegetariskt är bäst smakar bäst är allra bäst när det gynnar livet mest! Avsikten med allt avfall från chark och mejeriindustrin, läkemedelsindustrin, cancerbehandling cellgifter, cytostatika, strålning är inget annat än en gigantisk industri av folkmord! Så var det är det förblir det.

    SvaraRadera
  3. Redigerade inlägget så att man fick plats med nya (egna) bilder och naturligtvis text till dessa. Brukar sällan/aldrig pejla matpriskollen utan ser med egna ögon var priser skiljer sig och är lika med drakarna har dock bojkottat en av drakarna av flera skäl! Willys gäller trots allt, när inflationen kvarstår som en frekvent baksmälla från pandemi året 2020. Apropå covid finns risken att man drabbats av skiten när sk medmänniskor som är rena Ai robotarna 🤖 sprutar in avfall i sina kroppar dom begriper inte att det skapar nonstop nya mutationer!!! Helvetes idioter!!!

    SvaraRadera