onsdag 29 november 2023

Väder och Vind Umeå Skit!

Nog har de mycket att lära av de äldre från förr i tiden dessa slöfockar i nutid!
På den gamla goda tiden var snön undanröjd när man kom till skola eller arbetsplats! Även fastän det var 75-90 gånger värre snömassor än detta år!
Fungerar verkligen de nya maskinerna så dåligt att det inte går i ett nafs att röja bort snömängderna eller har digital teknik gjort många och de flesta förslöade och bekväma!? Antagligen. Kan även vara planering som strategi som misslyckas.
Värdelöst när en gång och cykelväg inte kan röjas omedelbart utan 2 dagar i rad det bara växer i snövallar och drivor. Finns de som kallar lappmöglet "det vita guldet" eller har det helt förändrats och kostnaderna för maskiner och förare är för dyra för en hel jävla stad!?!? Skamligt att lämna såsom på bilden ovan! Antagligen fullständigt galna prioriteringar framför logiska strategier. Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. Slägga i planeten på slöfockar som inte kör bort massorna när det bara var pudersnö det var frågan om! Man minns 70 och 80 talen när volymerna var mer men nog styrdes det undan och på 70 talet fanns inte slungorna utan då gällde skopa och skyfflar! Tider har försämrats tyvärr.

    SvaraRadera