tisdag 21 november 2023

Tisdag I Väntan På

Skönt med kortare vecka som man får se det när man vet vart man ska.
De blir lika mycket eldade som de övriga när man nu har 100 stycken förbruknings värmeljus att elda, inte för att det är svalt i bostaden tvärtom varmare än tidigare år men det är trevligt med en unik samling av värmeljus.
Samt sällan håller någon i handen använder skyddsutrustning på jobbet och dessutom gör vad man kan för att hålla arbetsplatsen som maskiner så rena och bakterie reducerade det är möjligt. Sedan får man se vad som händer framöver när det är ofrånkomligt att insjukna. Can a biz tro.

Uppdatering
Jo, idag har man varit ledig när det var dags att utföra lite garnityr åtgärder. Åtgärd blev det tack och lov! När man försummat som slarvat under 20 års tid så får ekonomin och gommen lida det tar man när det är nödvändigt med garnityr och hellre nu än aldrig och drabbas av tandlossning. Det räcker med sjukdomen man har tandlossning vore katastrof!!!

1 kommentar:

  1. Man var sjukskriven 6 november och fram till 10:e kände ändå av i kroppen att man inte var kvitt skiten men det är föga förvånande när höst och vinter är utmärkta perioder för alla helvetes sjukdomar att frodas och sedan 2020 även Sara/cov2 och dess förlängning. Nåja så länge det varar att man får vara tillräckligt "frisk" för att kunna jobba och vara fri på helgerna får man vara ganska nöjd.

    SvaraRadera