onsdag 8 november 2023

Funderingar Och Tankar Filmer

Man kan knappast låta bli att förvånas det ekonomiska läget just nu och en tid tillbaka (förra året och i år). Otroligt vilka fantasier somliga tycks ha. Har filmen och betalade någon tiondel av priset nedan för 13 år sedan.
Vem eller vilka skulle betala den fantasisumman för en DVD film!? Affektionsvärdet uppgår aldrig till den svindyra summan för en ynka film! Som permanent fattig grovarbetare handlas hellre livsmedel motsvarande den summan då slipper man vara hungrig och det har man tidigare år stor erfarenhet av!
Visserligen är filmen och dess handling bra men som det gamla ordspråket lyder "man rättar munnen efter matsäcken" vilket enkelt kan betyda att den summan räcker till mediciner och livsmedel och vad skulle gemene människa välja!? En film för priset av vad motsvarande 10-15 filmer kostar så tillvida det inte rör sig om "samlare" de kan betala vad det kostar. Såg filmen i VHS format någon gång på 80 talet.
Prisvärt! Priset man kan tänka sig betala per film. Denna är en kult klassiker.
När man använde VHS videoband var dessa några av filmerna man kom över. Helt rätt pris för en box med 3 filmer!
Vill man hellre beställa dem styckesvis finns möjligheten att göra så, då blir de 46 kronor mer per film. Dessa kunde man tänka sig att beställa.
En film man sett för länge sedan som är bra och underhållande. Av och med Allan Edwall vad missbruket ställer till.
En film man har i DivX format och har sett dock inte 1991 snarare 30 år senare. Skruvad svensk dramakomedi kan komma att beställas framöver när ekonomin så tillåter. Naturligtvis har tiderna förändrats markant jämfört med för 24 år sedan när man köpte filmer för full pris och betalade 249 kronor styck! Nästan lika fattig då som nu fick man lov att välja max 2-3 filmer per månad däremellan hyrde man och kopierade till VHS videoband. Då hade man sällan mat på bordet utan däremot Tv, VHS video, DVD spelare och dator med tillbehör som man tagit på avbetalning. Can a biz tro.

5 kommentarer:

  1. Som meningslös idiot politiker funktionslös bidragslyftare kan man utan tvekan köpa filmerna längst upp på sidan och ägna sig åt att kränga filmer för att fiska röster som medlemskap till det egna partiet.

    SvaraRadera
  2. Likhetstecken säger sunt förnuft= allt är hutlöst ocker svindyrt! Därmed har man för närvarande inga behov av tidsslukande förströelse som film i synnerhet nu när priserna landat på toppen av berget 🗻 Livsmedel, mediciner och tillfrisknande någorlunda är det enda som är nutid.

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. Kalvfittor Google som inte kan ta bort kommentarer utan att bekräfta för läsare för helvetes jävlar uppdatera systemet och korrigera funktioner för djävulen!😡

    SvaraRadera
  5. Ingen mening att ödsla energi på att bli irriterad när Ai tagit över allt tyvärr det är 99% orsakerna varför mycket blir kaos och kalabalik dödande och desperat panik! När mindre bemedlade tror att de kan köpa in konstgjord intelligens för att ersätta mänsklig intellekt drabbas tyvärr vi och många andra som ordspråket lyder "min dräng hade en dräng och båda voro de lika lata" när de somliga drabbas av utbrändhet och psykisk ohälsa tror de att lösningen är att skaffa Ai när problemen oftast grundar sig långt djupare än så! Fåtalet lyckas inse det andra inte.

    SvaraRadera