torsdag 30 november 2023

Musik Magazine och BTH

Ja, Musik Magazine kan väl knappast vara någon nyhet vid det här laget och i eftermiddag köpte man Mojo Magazine 362 eller January 2024.
Scan: HP Deskjet 2723 red: HP Probook 430
Det kändes mest naturligt att köpa den utifrån att många andra Magazine saknar CD skivan och den är nästan den viktigaste när allt kommer omkring.
Scan:HP Deskjet 2723 red: HP Probook 

Blev en scan på innehållet men upptäckte att man missat ta med baksidan den blev tillagd någon stund senare nedan. Nåja, CD front och baksida fick man däremot med vid första inlägget. 
Scan: HP Deskjet 2723 red:HP Probook 
Ser faktiskt riktigt intressant ut och kan väl vara intressant så man gjorde sedvanligt att även scanna baksidan
Vilket är låtlistan där man på senare år "upptäckt" många trevliga artister och band och många gånger fått avnjuta skön som intressant musik! Upptäckte att somliga artister/band på den här skivan finns med på Uncut CD skivor. Det gör inte något. Främst intressant.

Klart man vill ha kvittot vilket blev bra.
scan:HP Deskjet 2723 red:HP Probook
Bild: Doogee S59 Pro 
Har använt denna BTH som hörlur på jobbet när man gärna vill ha musik under arbetsdagarna. BTH betyder Bluetooth Headset och visst är ljudet bra men
Samtalstid stämmer inte helt med verkligheten cirka 5 timmar är nog mer verkligt när den tyvärr börjar blippa när det är 20% kapacitet kvar i batteriet! Hade gärna sett att det räckte åtminstone 7 timmar. Allt är inte guld som glimmar. Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. Fanns ett annat nummer men det kändes mindre relevant än just det man köpte. Varför glassen? La tillbaka den i syfte att betala den man fick med sig i måndags ej betald dock inte stulen bara fel vid inläsning i avläsaren! Upptäckte att Pressbyrån bara har fresh mint och original numera tråkigt nog.

    SvaraRadera