måndag 20 november 2023

En Än Så Länge...Måndag 20 November

För närvarande finns inga som helst planer på att köpa musik Magazine åtminstone inte innan ersättning.
Den ser inte speciellt lockande ut med stenarna på konvolutet CD'n däremot kunde bli något intressant kanske.
Senaste numret kan det bli dock tidigast på fredag. Det rör sig trots allt om 119 kronor styck och då slösar man knappast!
Köpte däremot senaste numret 8 kropp & knopp av Modern Psykologi vilken man upplevde lite märklig när man inte fann chefredaktörens inledning men det var i morse det upptäckte den sedermera.
Gjorde något ovanligt när man ändå hade tidskriften ovanför skrivarens scanner glasskiva. Upplösning inställd på hög så blev det som man kan se. Mycken trevlig läsning ett antal helger framöver.
Tidskriftens baksida ointressant reklam ändå känns det relevant att få med den när ingen bryr sig om att ta med den utan där är det alltid konvolutbilden! Som sagt så blir det tillsammans med de tidigare numrena flertalet intressanta helger framöver. Can a biz tro.
DL Doogee S59 red HP Probook 430

Gjorde om så att helheten stämmer bäst överens med verkligheten! 1 kassa 5 självscan montrar med krångliga dra kort och annat trams! Rätt är: scanna koderna dra SEDAN kortet - klart! Pressbyråns självscanning är helt korrekt bortsett från när koden sitter fel och inte kan läsas.

Har haft åtskilliga nummer av Modern Psykologi sedan kanske år 2010 eller något liknande, därefter satsade man något år eller 2 på prenumeration vilket gav viss mersmak åtminstone något år eller mer minns varför man lät upphöra prenumeration men det är oviktigt. Det var dock inte av ekonomiska skäl utan något helt annat, sedan 2021 köps lösnummer när det blir enklare att välja än att låsa fast sig. Fick en låt på sinnet förra veckan som tog lördag att inget finna slutligen fann man den och det är Suede med 15 again. Så var det med det. Natten mot idag blev det tyvärr inte många timmars sömn vilket gör att man ser dubbelt samt slaveriet där en del inte borde vara!

1 kommentar:

  1. Blir antagligen Uncut av musik Magazinen när de alltid har den oftast bra gratis CD skivan med ytterst varierande musik att avnjuta. Modern Psykologi nr 8 blir lämpligt komplement till de tidigare numren bara ögonen orkar med. När man tvingas logga in för att få kvittot nerladdat från Willys gjorde man helt sonika om det så att det står rätt även om de har annat typsnitt så struntar man i det! Det går inte att jämföra med Klockarbäcken som man upplever som bästa alternativet! Stor och rymlig butik och det bästa av allt - kassor. Hemma befinner sig i gamla blomsterbutiken vars namn man inte minns men man köpte några växter där för åtskilliga år sedan kan hända att det inte gick så bra för dem när de slog igen butiken. Antingen råder det brist på varor via leverantörer eller så är det något annat när hyllor gapar tomma hos Willys Hemma. Inte ens butiken man körde skurmaskin i under 2020 hade den bristen på varor och produkter. Återstår att se vad som händer på sikt.

    SvaraRadera