fredag 24 november 2023

Fredag Alla Dårars Eftermiddag!

Det gick väl rätt bra på jobbet, nästan för bra kanske. Busseländet lokalt däremot var försenad som vanligt sedan bluff fredag och kön i butiken ringlade sig långt bortom hörnet inte många meter ifrån fryshyllorna.
Märktes att det var "black friday" för kön har man aldrig upplevt tidigare! Infann dock lugnet när man visste att man ändå skulle hinna med nästa buss hem.
Somliga hade lite nästan ingenting vilket man tyckte "varför stå i kö för så lite!?" Många tog plats vid självscanningen tack och lov! Sedan blev det att packa ner varorna vilket upplevdes omständigt pga att man inte hade rätt extra kasse med sig! Så satans typiskt!
Det blev ganska lagom mycket även om det var nästan droppe i havet i jämförelse med vad man brukar handla hos Klockarbäcken! Det är dels utbud men även utrymme i ryggsäcken man har. Nytt blev att prova på glutenfria lussekatter.
Lite uppmärksamheter under veckan som gått. Plötsligt försvann sidan. De har inga pålitliga leverantörer!
ungefär 22 år sedan man själv gick ur svenska kyrkan aldrig någonsin ånger utan hellre då lättnad att slippa den.
Hade varit intressant objekt men hade (som vanligt) inte råd där och då. Hutlöst ockerdyrt även om just den var lämpligt pris har man för mycket utgifter i slutet av tillgångarna!
Detta absurda kriget mellan Israel och Palestina är oavsett ett totalt bedrägeri mot civilbefolkningen när det borde varit makthavarna som kunde ha offrats till de  blodbad de skapat! Lussebulle läste man om redan förra året så det var ingen nyhet alls bara tråkig repris. Visst köpte man senaste numret av Uncut. Can a biz tro.
Somliga försöker använda knep för att locka prenumeranter entusiaster kanske läser om det.

2 kommentarer:

  1. Och visst blev man less på kön även om den gick fortare än förväntat nackdelen var att man inte hade rätt kasse med sig så det blev trångt i ryggsäcken och den lilla tygpåsen tillsammans med matlådan och Pet flaskorna men det gick. Atmosfäriska störningar brukar göra att webbplatser kan vara svåra att nå nu var så inte fallet läste man. De vilsna, mindre bemedlade och psykiskt sjuka som självbedrägeri benägna kanske behöver svenska kyrkan. Blir någon pjäs på sikt framöver dock inte nu. Lusseballe såg man förra året så i år känns det mest som tråkig repris liksom mycket och det mesta för övrigt. De fordonen är inaktuella.

    SvaraRadera
  2. Det är som det är men det viktigaste är att man tar sig dit man ska och hem där man är som viktigast.

    SvaraRadera