fredag 10 november 2023

Märkligt Vad Man Glömmer Med Åren

Vilket kanske inte är så konstigt, tidigare hade man stenpejl på vad man skaffat inköpt och när. Det har man absolut inte längre! Beror väl till stor del på att man förändrats sedan man drabbades av den sjukdom man har.
Den trådlösa termometern man köpte förra året, sensorn monterades upp igår när man antagligen köpte den i augusti och trodde att dubbelhäftande tejp skulle hålla den på plats vilket visade sig att det inte gjorde så balkongräcket fick den ligga på till igår när man monterade upp den.
Kvittot visar att det var 3 december förra året och då var det nog för kallt för att stå på balkongen och montera upp den!
Har en sådan bilrutetorkare med 2 microfiber dukar vilken man använde igår och fantastiskt resultat att få bort imma från rutorna. Vet inte var eller när man köpte den men den har gjort bra jobb i alla fall.
Lens klarar då inte att pricka rätt på bilderna vilket är klart klantigt!
Transportbräda man haft nytta av tidigare nu används den som rullvagn för växter.
Likaså den rektangulära transportbrädan när den inte behövs till transport duger den utmärkt till Aloe Vera som verkar trivas där den står.
Noppborttagare batteridrivna liten rosa stor blåvit ytterst effektiva men inte minns man var man köpte dem eller när men minns däremot att man haft liten annan modell tidigare.
Dritz ser identisk ut med den man har. Möjligt är att de som sålde den tvättat bort namnet. Nåja, man har vad man har.
Stor yta för stora tygmaterial. Den har man tillsammans med den lilla haft och har stor nytta av. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Många skulle anse att man bryr sig för mycket men det är ändå intressant att själv ha kännedom om när man införskaffade saker och ting andra kanske uppskattar att vara de korkar de utger sig för att vara. Man förvånas hur snabbt tiden går när man upptäcker hur många år sedan det var när man skaffade än det ena än det andra. Man har gjort sig av med så mycket att man ibland blir högst förvånad när man upptäcker att det inte finns kvar. Har kanske mest med diagnosen man har och allt den bidrar med som sömnsvårigheter, minnesförlust, sämre uthållighet och när man tappar balansen känns det ytterst oroväckande. Dilaterad kardiomyopati är inte att leka med men det är hjärtsvikten som rubbar balansen och koordination.

    SvaraRadera
  2. Det är nästan stört omöjligt att hålla reda men alltid intressant och ofta chockerande förvånande när man finner gammalt kvitto och inser "åh fan var det så länge sedan!?" när åren passerar med rasande fart! Samtidigt är det skönt att de åren passerat så man slipper återuppleva dem annat än politiskt då när dom är de som aldrig lär av historien! Samma misstag men ibland i omvänd ordning. Nåja termometern kommer väl till pass när det blir förändringar i klimatet.

    SvaraRadera