fredag 10 november 2023

Dock Aldrig Relevant Personligen

Den såg man och köpte 2015 hos Lidl. Man hade nytta av den ett bra tag. Intressant och underhållande att se framgångar trots att man ingen utbildning har i ämnet endast egna erfarenheter.
Var sjukskriven just då och vad passade då bättre än att läsa in bilder från negativ från gamla papperskort. Det sämsta med negativen var att de var både bra repiga och skadade så man gjorde det och jobbade med varje bild så länge man orkade. Somliga bilder är klara andra halvfärdiga ytterligare andra nästan orörda. Hyfsat proffsigt redigeringsprogram medföljde. Installerades på XP datorn först sedan på 7:an resultat sparades till externa hårddisken. 
2016 fann man den och tänkte ytterligare ett komplement till städmaterial vilket den också varit och ännu är. När man känner för ordentlig rengöring där det är svårt att komma åt är den oumbärlig.
2015 såg man den och tänkte direkt på någon som behövde den. Tyvärr fungerade den mindre bra (inte alls) utan slukade bara batterier hos undertecknad däremot fungerar den utmärkt men måste användas för att hålla sig aktiv. Drivs med 2 AA eller AAA batterier.
Tryckknapp kräver knappcellsbatteri vilket oftast inte innebär några problem. 
2017 köpte man den inhalatorn i syfte att skänka den till anhörig men den ville inte ha den så den ligger i garderoben orörd.
2018 såg man den slog till och köpte den när man visste att man skulle få nytta av den vilket man fick och den används semi aktivt än idag. Skrivit ut mängder av märktejpremsor och åtskilliga kassetter har gått åt. Spill har sparats.
2019 fann man den vilken man inte kunde motstå att köpa dessutom bra pris lyser upp bra i hallen och 3 meter är långt för att vara ledbelysning! Härliga färger!
2014 köptes allra första tillika enda vågen man haft och har när det blir enklare att kolla vikten hemma än hos sjukhus eller hälsocentralen. Drivs med knappcellsbatterier.
2019 fann man ganska mycket användbart och en förvaringsvagn är alltid bra att ha även om det var lite rappel med ett av hjulen men med superlim löste man det.
2019 eller något såg man en Sylupp med LED belysning och tänkte på anhörig som oftast höll på med handarbete sticka olika plagg och ofta i mörker så då fann man det naturligt att den skulle ha en sådan. Can a biz tro.
Bra knytbara avfallspåsar lagom storlek köpte man där också priset var okej.
Köpte även de större vilka passade en större korg man har. Plötsligt upphörde de med dessa tyvärr.
2021 köpte man den när man upptäckte att den gamla främst slukade batterier dessutom var denna modernare design större display och klart utvecklad motför tidigare exemplar som man kan se
Anhörig avled och vad man skänkt gick i retur och idag har man mycket av det när ingen annan ville ha det. Sylupp med LED belysning kollade man upp lampan i idag och med ett 9 volts batteri fick man den att lysa! Yez! Då gäller bara att få tag på rätt volt i batterierna när det är knappcells batterier. Hälsan? Jo rejäla framsteg så man får se hur man mår efter helgen.

2 kommentarer:

  1. Efter inlägget har man korrigerat, ordningställt och försökt sätta mycket i någon slags egen ordning en hel del återstår men tack och lov är det inte påbörjat nyss mycket sedan tidigare år räknat från 70, 80 och 90 talet är fixat och korrigerat, arrangerat och filosoferat, annars hade man behövt 50 år ytterligare att utföra iordningställande korrigeringar och det fjärde med det sjunde som nionde.

    SvaraRadera
  2. Allt har sin plats så är det bara. Äger man föremål och produkter behöver man aldrig söka för att kunna utföra lösningar på frekvent uppkommande problem.

    SvaraRadera