onsdag 8 november 2023

Lyssnar På Just Nu

Nästa år har den plattan 25 år på nacken. Ingen vet med säkerhet vilken man avser.
Visst är det den man köpte år 1999 som spelades varje morgon innan man skulle med bussen till jobbet under flera månaders tid när den hade släppts. Fantastiskt album och videon som är inkluderad på discen är någon ocensurerad mot vad som kanske visades i musikvideo kanalen.
En sida man inte riktigt minns den kan mycket väl finnas på exet man har.
Knappast intressant men ändå något som tillhör albumets folder. Kollade nyss och på 24 år hinner man glömma mycket däremot stämde det de sidorna finns i foldern.
När någon dök förbi med en katalog skivor blev det beställning av CD maxi som CD singlar den ovan har man både Maxi och singel av.
Ytterligare en singel när alla låtar inte finns med på albumet. Det är klart på en Audio CD med video tar den upp utrymme sedan är låtarna ganska långa.
Visst ville man ha de allra flesta låtarna från denna inspelning även om de andra som inte fanns på albumet av naturliga skäl är de mest intressanta. Ångrar inte en sekund att man köpte albumet som singlarna! Tyvärr verkar det som att den bakom hela projektet inte räknar med detta album (såg på instagram) där allt annat räknas men inte detta mästerverk till album. Can a biz tro.

Hur som helst har uppföljare känts föga intressanta eller relevanta. Inget märkligt med det när så har upplevts med åtskilliga andra artister som band, för åtrådd av kommersialismen göra vad lyssnare och andra vill höra. Sorgligt.

3 kommentarer:

  1. Maxisingle som singlarna innehöll en del intressanta versioner som ej utgivna låtar vilket var av intresse när man lyssnade på samma skiva cirka 4 månader måndag till fredag innan man tröttnade. Visst brände man ett eget exemplar kallad "Rebirth Of Pain" där albumets alla låtar inkluderar personligt blandade med singlarnas samtliga låtar. Enda maxisingle man inte fick tag på var On And On så "On Your Knees (Again)" har man varken hört eller har. Hade nog inte varit relevant heller där och då.

    SvaraRadera
  2. Maxisingle som singlarna innehöll en del intressanta versioner som ej utgivna låtar vilket var av intresse när man lyssnade på samma skiva cirka 4 månader måndag till fredag innan man tröttnade. Visst brände man ett eget exemplar kallad "Rebirth Of Pain" där albumets alla låtar inkluderar personligt blandade med singlarnas samtliga låtar. Enda maxisingle man inte fick tag på var On And On så "On Your Knees (Again)" har man varken hört eller har. Hade nog inte varit relevant heller där och då.

    SvaraRadera
  3. Sabotage igen! dubbel av samma kommentar igen!!!😡🤬🔥

    SvaraRadera