söndag 19 november 2023

Söndag 19 November

Idag däremot blev det en promenix till lokala livsmedelsbutiken. Blev både lite livsmedel men även något man inte hunnit handla tidigare när kylan kom som en oförutsedd utgift. Nödvändigt självklart.
Fick syn på dessa och tänkte direkt "samlarobjekt" ser ut som annat än de heter ljus pumpa grön var först på väg att ta 1 men man ändrade sig och det blev 2 istället. Upptäckte på etiketten på botten
att de har en brinntid på hela 7 timmar! Märkte när man eldade 2 värmeljus Citronella att de inte doftade citron eller citrus utan (n****) vilket gör att man antagligen kommer att skänka bort förpackningen!
Visserligen fanns även förpackning om 100 stycken värmeljus "Basic" men man kände att det kunde vara lämpligare att använda Liljeholmen och ICAs även om det är 50 stycken per förpackning. Där man ämnar förvara dem lämpar sig 2 gånger 50-pack bäst. Impuls köp är något man alltid gjort sällan man ångrat sig när 7 av 10 impulsköp landat perfekt!
scan HP Deskjet 2723 red HP Probook 430 
Visst har allt stigit i pris så även värmeljus och Liljeholmen är kvalitetsmärke så hellre kvalitet än kvantitet i det fallet. Missade 1 livsmedel men det får bli hos Willys till veckan någon eftermiddag efter jobbet. Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. Kändes att -11°C var mer än tillräckligt när diagnosen gör sig påmind och man blir snorig samt allt slem man kraxar och spottar ut vilket är tecken på utrensning av infektioner. Jodå, fick igår tag på osten så att man har till middagen på fredag eller vad det nu blir? Blev även lite annat livsmedel (senare inlägg) när det är frekvent åtgång på livsmedel fastän man minskat mängden men man måste ha energi och vätska och det är dyrt i dessa tider. Det blir nog bra till slut.

    SvaraRadera