tisdag 14 november 2023

Kunn Ju Bli Brau Dell Zlut

Trött som en sombie.
Del bilder på biverkningar sedan man drabbades av förmaksflimmer och hjärtsvikt då fick man del av svaret.
Dyrt för en stereoanläggning. Har 2 stycken skivspelare och sammanlagt med hela "paketet" har man lagt ut långt mindre pengar!
Det kan man alltid fråga sig, dyrt för ett ynka tvättställ. inget man skulle köpa nu i alla fall.
Beteckningen måste avse dimensioner. Bra att veta vad som behövs till Bresser sylupp med LED belysning!
Ekonomiskt och man har lite kulor kvar. Blev kärvt när svin tar för mycket!!! Lever i någon sorts fantasi värld. Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. Samtliga mediciner man tvingas ta har olika biverkningar. Vad ämnen som gör nytta för hjärtat är de ämnena vad utfyllnadsämnen som ger biverkningar är andra av kroppens organ som njurar och lever det går inte att komma ifrån. Det väsentliga är hjärtats funktion och välbefinnande, total förändring i kosten har gett bättre levnadsvillkor känns det som. Tur att man har vad man har även fastän man inte har någon användning för gamla skivspelare eller stereo anläggning så har man 2 skivspelare 2 kassettdäck förstärkare 4 shyssta högtalare som fungerar om man vill spela något. Såg tvättstället och tog med mest för skojs skull. Det blir att kolla var man kan få tag på dessa batterier när det blir dags att använda syluppen. Trots att man var utan rapsolja gick det ändå att steka burgarna man har kvar. Det blir att använda struntsumman man har kvar till mest väsentliga Sedan får man leva på vad man har. Allt är svindlande hutlöst dyrt i dessa tider.

    SvaraRadera