torsdag 16 november 2023

Med Vintern Kommer - Allt

För närvarande är det snö och så kom kylan helt i onödan! Ljusare visst men kyla svalare än -5° är mindre nödvändigt åtminstone arbetsveckan.
Använd/förbrukad plast bör förbrännas i sluten förbränningskammare sedan 70 talet har man känt till defekter med plast hur illa den luktade vid förbränning antagligen gaser och gifter, att det uppmärksammas först nu är ytterst anmärkningsvärt.
Visst ser omslagsbilder lockande och förföriska ut men i år blir det första julen som föräldralös och med detta i tanken  tappade man känslan för att köpa något julalbum när syskon slutade ge varandra för nästan 40 år sedan. Tveksamt om man köper senaste numren av Mojo Magazine och Uncut Magazine när det känns irrelevant att slösa av medel nödvändigt till andra "hål".
Syntes nalta illa vad som står på displayen men det är mysigt skönt med en varm bostad! Saltstenslamporna ger härligt sken liksom de andra lamporna.
Där kan man se gradtal ute och man är verkligen nöjd med att ha bostad att bo i och njuta varje ledig stund. Can a biz tro da

1 kommentar: