söndag 26 november 2023

Söndag Och Snurrigt Värre

Dock löser det sig i slutändan. Idag startade bilen så det första på agendan blev Avion och köp av det man helt missade igår samt vad som bara fanns 1 exemplar kvar i MVG gallerian.
Så nu finns 2 router med inbyggt modem varav 1 blir egen "julklapp" den andra är för syskon och 1 extern DVD-RW brännare för framtida bruk. Hade för avsikt att köpa 1 rulle tobak men de öppnade först klockan 12 och man åkte vidare till Willys Klockarbäcken för att handla.
Vilken skandal! Klar försämring av vegoburgare och en hel del annat! Kanske de sammarbetar? Så, ja det blev en total jävla besvikelse milt uttryckt!!!  Can a biz tro.

Uppdatering
Tog lite tid (som vanligt) men till slut "lossnade" det och man fick router med inbyggt modem att fungera vet fn inte om det är endast modemet som är verksamt eller hela routern? Det återstår att se förmodligen nästa helg när man antagligen även kan komma att installera externa DVD-RW brännaren. Det blir långt mellan gångerna man gör "investeringar" så som nu denna helg och det var absolut inte för att det var black friday!

1 kommentar:

  1. Naturligtvis är man ännu ytterst ringrostig och inte nog med det så kände man att efter flera timmars användning av progressiva glasögon tröttar de ut ögonen vilket gör att man har svårt att läsa texter som information på lilla 13.3" tums laptopskärmen vilket man märkte av igårkväll men även märkt långt tidigare. För bara 10 år sedan hade man klarat av både router modem som externa DVD-RW brännaren på kort tid. Då hade man diabetes typ 2 och inte både diabetes typ 2 OCH dilaterad kardiomyopati, då fanns inga gränser förutom när man suttit vid datorn 12-15 timmar i sträck!

    Sedan har man ju sedan tidigare gjort mycket och det mesta när man hade stationära datorn men även enda laptopen HP Compaq Presario CQ61. Nu är det väl mest att försöka hänga med i tiden och nutidens tekniska utveckling och finna lösningar på mycket och det mesta, allt nuförtiden handlar om "snabba cash" och kommers, försäljning, slit och släng, kortare och kortare förbrukningstid. De sopberg av digitala komponenter och värdelöst skrot måste vara gigantiska men allt för försäljningen och konsumtionen. Tragiskt.

    SvaraRadera