lördag 30 september 2023

Så Var Det Gjort (Skrivaren)

Lördagkväll och ett tag efter middagen fattade man beslut att låta HP Probook 430 bli den första laptop att vara kopplad till kringutrustning allt-i-ett skrivaren. En av sidorna som skrivaren automatiskt skrev ut var den nedan antagligen ingick det automatiskt för hela skrivarprogrammet att genomföra hela processen. Det får komma längre fram.
En annan sida som skrivaren skrev ut automatiskt utan kommando var följande
Antagligen kalibrering, finjustering med mera. Skrev även ut en uppdaterad DVD video lista på några sidor. Det är fantastiskt att man fick det att fungera trots att man inte kopplat till något satans trådlöst nätverk! Fick även installerat uppdateringar till dator/skrivare samt någon ny kumulativ uppdatering till laptop så minst 2 viktiga uppdateringar på ganska kort tid. Skönt att slutligen ha tillgång till skrivaren och kanske kunna använda scanner delen någon gång framöver när lusten faller på likt förr i tiden när man hade stationära datorn med vad som då kallades "multimedia skrivare" . Can a biz tro.

Lördag 30 September

Åkte till schtan och handlade (sedvanligt) dock tobak, läsk och konfektyr. Fantastiskt vilken värme det blivit i bilen! Man kunde hoppas att det gäller även i vinter (skönt att den är långt borta)
Bra att tobak inte höjts priset på utan kvarstår. Det är nog sedan juli man köpte 3 rullar sist och än är inte sista dosan tagen ännu, tidigare låg Salmiakki på 18 kronor styck så priset är lite högre nu än sist man var dit och handlade läsk och konfektyr har man ingen aning om tidigare priser. Tog tacksamt emot huvudbonaden. Bar iofs kepsen vilket är ovanligt när man sällan använder den.
kompletteringshandlade vad man glömde igår, lite jobbigt när det befinner sig där det gör men då får man slå flera flugor i en smäll och åka till flera ställen. Blev bland det minsta man handlat där men man behövde inte mer för sedan blev det
Gör noll skillnad vara med i kundklubb eller inte det blir aldrig billigare där än hos Hälsokraft bara några futtiga procent på kommande köp! Så värdelöst är och förblir det. Främsta anledningen att man inte ansluter sig till fler medlemskap eller blir kundmedlem någonstans alls. Fullt pris och anonymitet är bäst i alla former som alla test. Can a biz tro.
Ser så ut i alla fall, den hade svårt att gå vidare till pinkod tog låååång tid innan sedan vet man aldrig huruvida batteriet orkar eller gör att den slår av utav sig själv pga det eller annan orsak.

Hade lust att åka till Kjell och Company och kolla eventuella datorer för en personlig uppdatering men känner att man varken vill slösa drivmedel eller att man har minsta brådska att införskaffa något alls för närvarande. Var det inte bråttom 2020, 2021 eller 2022 är det absolut minsta brådska 2023! Med tanke på allt grisen i säcken som ska bort från alla butiker fram till förmodligen årets slut. Sedan mycket och det mesta har degraderats från tidigare års kvalitet och prisvärda "fynd" till grisen i säcken, köp till kringutrustning och onödiga icke fungerande eller ens kompatibla tillbehör som komplement är det fullständigt bortkastade pengar att förse de svältande blodtörstiga drakarna med minsta möjlighet att göra "klipp" på naiva okunniga och rent imbecilla kunder.

fredag 29 september 2023

Fredag 29 September

Åkte och fyllde på drivmedel i bilen. Man hade tankar åt att åtminstone uppdatera vad Power hade tillgängligt i fysisk butik.
Drivmedel förhåller sig ännu dyrt! Det blev ändå volymen det blev och man klarar sig något tag till på mängden.
Efter besök till Power butiken bar det av till enda livsmedelsbutiken att kunna handla hos för en 14 dagars inhandling. Vad man har i nuläget är bl a 2 förpackningar juicy vegan burger. Billigt är mer en lögn än sanning när det kommer till vegetariskt och veganskt dock mår man desto bättre på det och lastar inte in de mängder chark och mejeri varelserna gör! Minskar i vikt och det mesta känns betydligt bättre.
Operativsystem nr 11 hinner inte upphöra förrän nr 12 är på ingående. Skrämmande men det är klart de vill väl knappast iscensätta som det gjordes med pandemi vaccinen därav är något på gång för de hoppfulla få.
11:an lanserades 2021 upphör 2023 strax över 24 månaders aktivitetstid. Då finns ingen som helst anledning att skaffa den utan enkelt lämna in enheten till retur och införskaffa något nytt eller nästan nytt men med helt annat OS (operativsystem) 
Tidigare uppdateringar gjorda. Hellre uppdateringar som lyckades än misslyckades! Även om somliga fyller noll funktion.
Senaste "uppdateringarna" tidigare idag nerladdade som installerade för version 22h2 av 10:an dock är inte någon skrivare installerad ännu även om applikationen finns men man känner att man hellre skyndar långsamt än för fort när man har starka erfarenheter av misslyckade installationer och saknade drivrutiner, programtillägg etc.

torsdag 28 september 2023

Mycket Men Inte Mer

Egna reflektioner på saker och ting man läser som finner bland annonser och i artiklar. Felaktigt fördomsfullt kallat negativt när man med volymer av erfarenheter är realist!
Bild: Moto e6 play (mästaren)

Köpte den idag eller rättare sagt i morse och innehåller säkert en hel del som man av naturliga skäl aldrig vetat, annat man kan ha viss kännedom om.
Vilket var år 2011 (maj) såldes 4 månader senare pga ingen egentlig användning men även dysfunktionell pga dålig internet mottagning! Fick gratis vid nytecknande av befintligt abonnemang! En av få gånger i livet man har haft tur.
Gällde andra modeller och inte Doogee eller Moto för den delen. Dumb phones förblir vad de är! (snarare annonsörer)
Som tur var köptes inte samtliga utan max 3 stycken! Nitlotter de flesta men hellre drägligt liv utan speltur än trist liv och speltur, pengar är sällan lycka endast nödvändigt ont. Nitlotter är allt de är i Norrland liksom bingolotter och all annan avföring!!! (Postkodlotteriet etc)
Typiskt plus artikel Har visserligen luftrenare används mer sällan. Experter är enbart experter på lögner. Vilseledande personliga vinklade åsikter!
Ingen fattig grovarbetare i alla fall!  Fantasipriser nästan överallt! De allra flesta köpte nog tvättmaskiner innan inflationen och kronans katastrofala värdefall. Gratis är ordet som skolen ljuda men man avböjer ändå av erfarenheter.
Hade varit intressant att läsa men den verkar vara slutsåld tyvärr. Även om den skulle kunna köpas genom prenumeration på tidningen längst upp.
Så är det. Så förblir det KI kan ha haft 10 del rätt på 100 år i övrigt kan det tas med  någon jätte nypa salt.
Föga lönt att hörsamma när de går fastighetsägare till mötes! Can a biz tro.
Eliminera alla nät utom naturliga spindelnät och fiskenät! Det blir bäst så. I valet 5G eller inget alls väljer man ju naturligtvis bort livsfarlig bekvämlighet och övergår till mobilfritt och internet ärenden med laptop mobilt och hemma!
Folkmord! Avsiktliga folkmord först södra sedan mellersta sist norra. Befolkningen förblir förda bortom ljuset och upplysning. "Palliativ vård" med förfinat och milt uttryck.
köp, köp, köp ny surf. Köp, köp och åter köp för allt kapital gynna övergödda jätten Glufs-glufs (systerbolag till T***a)
Teknik nördar är de som springer runt och skriker i sina "mackor" somliga förlorar känseln i handen och tappar mobilen på marken varvid glaset repas eller spricker och man kan eventuellt få njuta av tystnaden. Man har 3 aktiva Androider och ingen av dessa spelas spel på, används ytterst sällan att ringa med och fungerar främst som ämne för internet nyheter när man sedan cirka 12 år sedan upphörde läsa papperstidningar förutom musik Magazine och liknande men dessa återvinns aldrig utan återfinns i samling! Används till internetbank och liknande tjänster. WiFi trådlöst nätverk är ett minne blott när man inte har någon router längre. Mest harmoniskt och fritt är det när alla 3 är avstängda vilket naturligtvis blir det gamla ordspråket i ny tappning alla goda ting äro 3 naturen, människan och djuren samt en utsökt kopp kaffe eller te.

tisdag 26 september 2023

Tisdag 26 September

Ytterligare en arbetsdag till ända och man behövde någon middag även idag. Dessförinnan dök den upp från Motorola uppdatering man tidigare erhöll men pga inget internet via Sin kort blev det inte av då men idag blev det av!
Lyckades uppdatera tredje Android från version 11 till 12, vad man nu ska ha för nytta av den? Nåja, blir nog bra till slut. Man vet ju aldrig när 10:an och 9:an slutar fungera med nätet och det mesta för övrigt.
Trist med plus artiklar för inte ids man pynta något för att kunna läsa några få artiklar! Hur intressanta de än är!
Bra pris för de som bara vill ha något att surfa på nätet med eller utföra enklare uppgifter på. 14 tum känns liten men med kringutrustning som den nedan
Som tillbehör kan det vara utmärkt alternativ när kontot tryter och det lilla kapitalet ska räcka och täcka många hål.
Bra skrivbordslampa gratis dessutom! Den tackar man ju inte nej till när man har liknande modeller men med klämmor istället för fot. Kan bli lämplig att använda till HP Probook 430 när man ska skriva på tangentbordet med mera.
Blev lite handling när man för närvarande inte har mycket hemma blir så när ersättning infaller på arbetsveckan tyvärr det blev vad det blev och ibland kan det vara gott med lite ärtsoppa som mellanting tyvärr har de inte rätt vegoburgare så det fick bli de tjocka istället. Gynna 3 och 4 bokstäver gör man inte frivilligt och betala dyrt för att det är bekvämt och nära. Can a biz tro.

måndag 25 september 2023

Måndag 25 September

PC för alla stod för artikeln.
Råkade man ut för föregående vecka antagligen rörde det sig om felaktig information eller bristfällig sådan.
I morse blev det en vätskeersättning med kolhydrat och elektrolyter var ändå yrsel hela dagen missade blutsaft i morse. En souvenir blev det också samt en trisslott vinstlös nitlott sedvanligt!
I eftermiddag upptäckte man nytt nummer av tidskriften vilken man köpte fastän man har en trave andra tidningar som väntar på att bli lästa!
Baksidan med reklam för något. Redan nu vet man att det kommer ett nytt nummer 7 i oktober till dess läser man nummer 6.
Det känns ändå bra att kunna hålla sig uppdaterad även inom det psykologiska. Bra många fler skulle behöva ta del av den psykologiska världen olika termer med mera vilket skulle underlätta för dessa.
Bättrs skärpa trots att man inte bryr sig Blir intressant nästkommande nummer. Can a biz tro.
Kan bli intressant oktober läsning.

lördag 23 september 2023

Lördag Eftermiddag

Trots att man inte hade några större medel gick det ändå vägen trots allt. Mycket handlar om något alla inte lärt sig eller kan hantera och stavas planering.
För att inte gå händelser i förväg blev det butiken i schtan men istället för att stå i kö gjorde man det ovanliga och intog självscanningen vilket gick bra och man slapp dubbel betalning i kassan som det blev förra gången man handlade där!
Med begränsat medel (pengar) planerade man det hela och det blev inte många liter drivmedel dock tillräckligt för tur och retur, tankmätaren är lite märklig vilket kan ha med att göra vad som blandats i drivmedlet.
Trots att man tyckte att man fick många varor landade slutsumman väldigt lämpligt med tanke på att man erhåller ersättning på måndag. Bra att ha livsmedel hemma så att man slipper ta bilen till schtan på måndag i närheten av jobbet. Can a biz tro.

Härliga Helg! 23 September

Fantastiskt underbart härligt gemytligt och harmoniskt en lögardag såsom denna! Solen skiner lagom varmt trots att man har känning av förkylning eller vad det nu är så får man ändå känslan av hoppfullhet.
Tacksamt att det inte spridits i stad eller samhälle vilket hade fått förödande konsekvenser.
Förkortningar som inte är allmänna betyder dock enkelt föga förvånande yttrande. Åtgärder kunde vidtas.
Toaletter blir nog sanitära olägenheter samt avloppsrör, duschutrymmen mm förutom att elever och lärare blir utan tjänligt dricksvatten varvid bakterier frodas och mycket annat.
Superklantigt milt uttryckt men det rätade till sig till slut, på endera sätt och vis.
Visst får de göra propaganda för nya versioner som nyheter personligen förvånas man att somliga handlar elektronik framför livsmedel.
Älgfluga som inte bara plågar älgar, hjortar och andra djur utan även människor tydligen populära i norra Sverige.
Visst har man det! De man har åtskilliga av är de med rödlysande strömbrytare vilket även gäller 2 grenkopplingar med USB uttag även om det rör sig om 3 runda eluttag och 2 separata USB uttag per grenkoppling med rödlysande strömbrytare.
Det som skiljer dem åt förutom priset är att de man har saknar WiFi installation och gummiploppar samt upphängnings hål på baksidan men vem behöver sånt? Can a biz tro.