tisdag 30 augusti 2022

Sällan än Ofta (man köper dem)

Föll i morse för frestelsen att köpa 2 stycken påsar av sorten på bilden nedan.
I något tidigare inlägg visar skribenten upp sin samling av olika föremål förknippade med just produkten ovan men kanske inte påsarnas innehåll...
De smakade medelmåttligt hyfsat goda men påminde mer om diskmedel med liknande dofter som smakerna på innehållet.
Dessa har man nog förtärt sedan 70 talet åtminstone. Så fort det dykt upp ny smak och/eller form har det knappast dröjt länge innan man provat den! Namnet stämmer inte överens med tillverkning idag när företagsnamn upphörde 2014. Can a biz.
Övriga man provat de senaste åren
minns inte att man smakat följande
Antagligen stått över dem när det inte känts relevant eller varit "passa-på" pris eller för att hälsotillstånd varit prio #1.

måndag 29 augusti 2022

I Brist på Annat

Väntar man sig dessa, beroende på om de skulle dyka upp så tillvida det inte är som med annat man beställde tidigare år som dröjde minst 1 vecka och det är sannerligen enerverande när man väntar något.
Verkar vara urholkat gällande smaker och inte vad som bäst passar ämnet i fråga.
Naturligtvis är det experiment att chansa på osäkra leverantörer och att förvänta sig pålitlighet genom internet är nog ytterst naivt men likt lotterier med stor skillnad har det faktiskt anlänt för det mesta utom från snusbolaget.se som klantade till det för 1 par år sedan.
Beställningen uteblev och likaså avblåstes betalning. Plötsligt utan förvarning dök försändelsen upp och det smakade extra bra när gratis det blev!
Dessa leverantörer måste ha ett visst bolag som säkerställer absoluta super säkerheten för dem vilket innebär första och sista beställningen från dessa!

Garanterat avfall från dessa när allt kommer omkring. Bara ytterligare ett mörkertal i mängden. Vilket återstår att se när och om något alls ankommer! Can a biz.

söndag 28 augusti 2022

Meningslöst? Inte Alls!

Skönt när man är enda bästa i denna värld av mumrikar, filurer, imbecilla, mb, träck och annat ej nämnbart tillika nämnvärt!
Mat som är bra, näringsrik, energigivande och nödvändigt måste tillagas om än inte alltid från grund utan som här halvfabrikat men aldrig vilket som helst! Det har sin charm och tålamod liksom hitta rätt temperatur annars går det mindre bra.
Den visste var den satt och utsökt god med allt som hör till. Variation kallas det.
Växtbaserade bullar, burgare och potatis kroketter är både mättande och lämplig såvitt man mår bra på det och hjärtat verkar ännu pumpa runt innehållet genom kroppens samtliga organ vilket är utmärkt.
Märkligt namn på en kvinna men det är klart i dessa förvirrade kaos tider får man lov att acceptera nästan vad som helst utan att nedlåtas att bli kränkt ty det är ju bara somliga folkslags obligatoriska previlegium i landet diktatur och utrotning av ursprungsbefolkningen!
Variation! Det är med avsikt man ibland köper vad somliga grupperingar anser onödigt men... det är knappast deras dilemma, deras moral eller deras monetära bekymmer tillika falskhet. Can a biz.

Söndag 28 augusti 2022

Söndag och det kan vara på gång någon vecka i framtiden. Dyrt? Kanske det men det är sannolikt speciellt och abselut inget bortbjudande av! Privat konsumtion endast och sedan får man köx.
Hoppsan! Upptäckte att det redan var inköpt 1 paket kaffe men samtidigt så bra för då räcker det augusti ut och säkerligen en bit in i september! 👌👍
Restaurangen man besökt 1 par dagar nu för beställning att ta med hem och förtära så klart! 😁
Sällan är de gånger, även innan inflationen, man förtärde något i restaurangen. Det är kanske trevlig atmosfär och så men när man har några minuter hem blir det enklare så.
Husets special är undantag när man främst föredrar veganska livsmedel och de är oftast max poängare. Cannabiz.

Så Klarar Klantar Av Något Alls!

Föga förvånande att gooloogooloo inte klarar av att delge enbart relevanta 
artiklar! Baserat på skribentens intresseområde och sfär! 🤣
Då dyker det upp NOLL och undanflykter haglar likt idiotism. Nåja, allt fungerar inte alltid per automatik. Ibland måste man jobba minst 18-24 timmar för att fastställa relevant information istf ordbajseri och att det digitala avfallet är 10.000% uppdaterat! Svårare är det inte!
Dyrare än direktköp i fysisk butik! Det blir aldrig aktuellt igen! 15 kronor dyrare per rulle i annons än fysisk butik! Nej, skauningana kan svolja gröden og doppa den i hauning så di blier tjock og fet. Cannabis.

Bra och Bedrövligt!

Okej men ack så bedrövligt! Öppna appen VILKEN JÄVLA APP!?!? Har ingen era idiot klåpare!😡
Okej som information, läste dock aldrig!
Fullständigt bedrövligt med all vansinnes reklam. BORT MED ALL REKLAM!!!
INGEN ska tvingas mötas av avfallet reklam någonsin! Lägg ner allt som måste finansieras av avfallet reklam!!!😡

Har man inte råd till upplysning skolen man ej heller delge med mängder av avfallet reklam!!! Cannabis.

lördag 27 augusti 2022

Kvällstid Afton bild

Ibland känns det lugnast att bara låta en enkel men skön bild förgylla tillvaron.
Mer än så är inte nödvändigt för att man själv försätts i lagom harmoni. Cannabis.

FOff FU Neighborhood!

Som om man inte visste...har bara väntat på detta. Trevligt för de inbillade robotarna! De kanske lever på "övertid"?
Trist för dem, daks att vakna kanske.
Självklart har man antal färsk vatten dunkar och annat som...mmm just det.
Skulle haft ny glödlampa till den men 
Något svåråtkomliga tyvärr.
Så 12000 Mah skulle vara så märkvärdigt vilket man inte går på, så lättlurad är man inte! Allt går att sälja som det heter (läs överst på sidan)
Så är det med det hela. Nu har det skitit sig rejält så det är daks att sluta. Cannabis.

Tills man figulerade ut "problemet" tur man fick i sig lite näring så skallen blev klarare.

Äntligen Helg! 270822

Skönt att vila upp sig kunna ägna sig åt egen tid utan stress, jäkt eller tankar på annat. Man fick för sig att prova den lånade Djupfryst väskan för just frysta varor och den rymde bra mycket när allt kommer omkring. Fick plats för samtliga frysvaror. Det är bra erfarenhet!
Förvånande bra att det inte drog över tusenlappen som i juli men det är klart en del återstår så det lär landa på mer ändå. Fördelar med att fota av kvittot och ladda upp här är många bl a slipper man dras med det, i plånboken, klistra in någonstans eller spara på något ställe man ändå inte kommer ihåg sedan.

Ja, livsmedel är väl aldrig billigt men hellre halvfabrikat och chark som mejerifritt! Så kanske man lever längre om inte annat har man försökt göra vad man kan för att leva hälsosammare än någonsin tidigare senaste året vilket kan hända kan märkas inom någon framtid. Cannabis.

fredag 26 augusti 2022

Dagens Sammanfattning Fredag 2608

Än är inte siste imbecille född...må den pajasen...just det.
Knappast onödigt vetande för intelligenta människor! Dårar må säga vad de vill!
Lär nog drabba delar av landets befolkning, synnerhet södra där de välkomnar alla former av berikande!
Naturligtvis måste man ha lite stimulans emellanåt. Uti vår hage har haft ett och annat bra även Pondus har haft ljusa nyanser ibland så det återstår att se.
Middagen blev något nytt, vegoburgare med påmm fritt og lök dock exklusive dryck men det blev det i alla fulla fall!
Veckan för övrigt har varit tung, tröttsam, varm och svettig rent ut sagt förbannat dryg men är nu äntligen slut! Cannabis.
Livsmedel oavsett är nödvändigt och ibland (mer sällan) unnar man sig när möjligheten finns tillgänglig.
Onödiga köp men nyttiga erfarenheter! Det är väl så man får se det och ta det.
Vad man "tjänar" på en del kompenseras av förlusterna vilket är positivt när man har fritt Skadeciner fram tillochmed slutet av februari 2023. Då passar man på och förser det egna "apoteket" med dem så att kapitalet kan finnas kvar på kontot ett tag längre än normal ekvationen gäller.