torsdag 4 augusti 2022

När? Var? Vad? Hur? Oket...

Att skratta och gråta samtidigt är hysteriskt överljudsskratt! Det kan orsakas av mycket man läser och det nedan är inget undantag bortsett det om sockret vilket man visste för 4 år sedan och är det relevanta i helheten!
Låter utmärkt trist att de redan slösat bort mot 1 miljard kronor men när kronan är devalverad flera gånger om blir det säkert summor som blir vardag att prata om utom när det kommer till löneutveckling för arbetare oavsett kategori bortsett ifrån värdelösa politiker då.
Föga förvånande när alla oroligheter och pandemin kostat och kostar ska de allra flesta betala kalaset!
Vilseledande annons när det handlar om personer som råkat ut för olyckor och inte hade relevans till sidosovare alls!
Får man problem med att sova på sidan är det andra orsaker, aspekter och punkter än en mindre genomtänkt annons avser och då blir det onekligen vilseledande marknadsföring. Cannabis.

2 kommentarer:

  1. Trevlig blandning av skärmdumpar. Inga vanligheter, skärpt synvinkel och värt att uppmärksamma fler än en gång annars riskerar det att bli bortglömt!

    SvaraRadera
  2. Så härligt skönt att slippa onödiga samtal från fd anhöriga som tror på de individuella kontroll behov de har! Naturligtvis har man aldrig haft, har eller kommer någonsin att behöva egoistiska genomruttnas synpunkter som åsikter de förblir värdelösa som de alltid varit! Ingen är intresserad av synvinklar, synpunkter, kritisk kritik eller för den delen intelligent tänkande i mest unika format som någonsin existerat och kommer att existera! Så var det är det och förblir det till dygnet undertecknad lämnar jordelivet.

    SvaraRadera