tisdag 30 augusti 2022

Sällan än Ofta (man köper dem)

Föll i morse för frestelsen att köpa 2 stycken påsar av sorten på bilden nedan.
I något tidigare inlägg visar skribenten upp sin samling av olika föremål förknippade med just produkten ovan men kanske inte påsarnas innehåll...
De smakade medelmåttligt hyfsat goda men påminde mer om diskmedel med liknande dofter som smakerna på innehållet.
Dessa har man nog förtärt sedan 70 talet åtminstone. Så fort det dykt upp ny smak och/eller form har det knappast dröjt länge innan man provat den! Namnet stämmer inte överens med tillverkning idag när företagsnamn upphörde 2014. Can a biz.
Övriga man provat de senaste åren
minns inte att man smakat följande
Antagligen stått över dem när det inte känts relevant eller varit "passa-på" pris eller för att hälsotillstånd varit prio #1.

6 kommentarer:

  1. De flesta sorter sedan original har provats variationer kan vara knepiga och luriga dock oftast motsatsen.

    SvaraRadera
  2. Skolmedicin läkare har frossat i drypande flottyrmunkar det är en av orsakerna att de är så otroligt Superdryga i sin enkelhet! Bästa hade varit om de inte fanns alls!

    SvaraRadera
  3. De påsarna är nog vida uppskattade även om den senaste påminner på något egendomligt märkligt underligt lustigt sätt om diskmedel med samma dofter som innehållet i påsarna.

    SvaraRadera
  4. De andra påsarna har man förtärt åtskilliga av och många av dem har avnjutits i olika sammanhang. När minnet sviktar är det en utmaning att minnas de mindre vanliga.

    SvaraRadera
  5. Visst är det mest sannolikt så för oss medvetna om att kapitalet styr allt och de alla är skolade i samma robot anda som de blivit sedan 1947 när verklig kunskap och botande läkemedel byttes ut mot förvirrande latin och lindring av smärtor och sjukdomar samt några års förskjutning av vad som kunnat åtgärdas omgående.

    SvaraRadera
  6. Köpte 2 påsar till idag (1/9) för att säkerställa och få bekräftat smakerna och det var nog cikoria i de förra påsarna... men nu är en ny dag och sista för veckan, arbetsdag.

    SvaraRadera