onsdag 17 augusti 2022

Fördelar och Nackdelar

Ibland har det hänt att man låtit sig luras, ibland har det rört sig om hälften, det företag säljer får kund aldrig veta har nackdelar om produkten är lågpris. Så med somliga produkter man köper, beställer och de erfarenheter man får.
Det finns sådant som två skilda produkter kan ha gemensamt. Defekt är ett, det andra är om de är elektriska motordrivna vilket man fått erfara men när man inte störs själv är problemen ganska ringa.
Det dessa två skilda produkter har gemensamt är att de inte är avstörda, vilket innebär att när t ex den övre vars motor för otroligt högt ljud är på ger den kraftiga störningar på TV bilden. Likaså är det med produkten på bilden under vilken ger störningar på TV bilden fast betydligt mildare störningar. Det är som det gamla talesättet eller handelsspråket lyder "Du får vad du betalar för!" Billigare produkter har inte samma omfång och omfattning som dyrare dito. Cannabis.

Trots allt är man nöjd åtminstone med air-O-Dry som torkat åtskilliga plagg på relativt kort tid, Actic Air funkar och ger svalka i den prisklass man betalade.

3 kommentarer:

  1. Tyvärr är det ju så att man ofrivilligt ingår i kategorin grovarbetare, som man upplevt och upplever till och från träl i slaveriet! Jodå, så är det även om man inte behöver vara bostadslös eller inkomstlös så har absolut inget förändrats på 16 år annat än upphackad/sönder hackad ersättning där det räknats helt fel och gått på minus en form av Pomperipossa avdrag, ju mer man jobbar desto mer skatt.

    SvaraRadera
  2. Något med finare benämning "central höjning" nästan varje år, precis som de som aldrig varit anslutna till facket utan varit snyltare och skott sig på de anslutnas avtal! Visst suger det förkastligt men vad att göra? Värdetransport rån, personrån, pensionärs bedrägeri, socialbidrag? Knappast nej det är i många fall ärlighet tyvärr som gäller och man klarar sig långt men aldrig längst.

    SvaraRadera
  3. Ibland är det så att somliga får ta skiten andra ratar och det inte blir sålt men det finns möjligheter om man har överflödigt kapital, tyvärr gäller det aldrig oss trälar i slaveriet. Många med guldsked i mun lider ändå av psykisk ohälsa mm. Så man får skatta sig lycklig att man är befriad från liknande.

    SvaraRadera