fredag 19 augusti 2022

Inte Mycket Åtminstone Lite

Vilseledande marknadsföring? Visserligen vet man av erfarenhet att halkbekämpningsgrus på snöhögar gör att snön knappt tinar ner något alls, kanske är liknande teori eller kännedom gällande valars avföring på havsbotten täcker bottnens möjlighet att frigöra den  värme som bildas underifrån.
Det är det man sagt hela tiden men ingen lyssnar lika lite som att någon hör! Varningar utfärdas som det sig bör användare agerar motsatsen bortskämda att skydda dem vilket de förväntar sig att  andra gör åt dem.
Vilken tur att man aldrig haft någon, aldrig skaffar någon, antagligen kan det röra sig om liknande som androider genom Bluetooth på i centrala städer och inne i butiker som köpcentrum.
Den juicen vet man vilken det är när man tidigare år konsumerat åtskilliga litrar och vet att det med största sannolikhet är tack vare det som kärlen var och är rena när man genomgick kontroll av dem i november 2020! Företaget RÅ sålde flaskor med juicen och i vissa är det juicen mixad med ett bär ifrån skogen. Detta bär har samma verkningsämne som en diabetes medicin.
Om man uppfattat det rätt var det Båsta som drabbades av regnet och mängden var 80 mm. Tur att man inte är bosatt där eller kanske hade varit nästan lika bra för då hade man haft större orsak till sjukfrånvaron från jobbet men DCIM räcker mer än väl när det påverkar sömnen, kroppstemperatur, yrsel, arytmi och mängder av andra obehagliga överraskningar som ställer livet på kant milt uttryckt! Cannabis.
Då har det aldrig varit, är inte och kommer aldrig bli avfärdanden som konspirationsteorier som "de adekvata" myndigheterna friskt och oavbrutet hävdar! Bli en nyttig idiot och låt er luras av skolmedicinens ökande antal kvacksalvare.
Återstår att se huruvida de 41 mm regn anländer men mest troligt kommer det inte utgöra hot om översvämning när norrlänningar för länge sedan ordnat med allt sånt.

4 kommentarer:

  1. Ingen vill tillkännage en allmänt kallad "lekman" en icke inbillad, självlärd och kunnig. Nej i deras fall får gärna kvacksalvare, låtsas läkare från skolmedicinen och liknande tuta i dem lögner.

    SvaraRadera
  2. Naturligtvis låter och tillåter vi dem alla gå sin väg, för till skillnad ifrån de med yrket påtvinga offentligheten sitt avfall kan de verkligt kunniga aldrig så göra!

    SvaraRadera
  3. Orsaken att man tvingas skriva så utförligt att en treåring förstår är för att alla utom skribenten (jag) och bloggaren frivilligt (imbecillt) låtit införa doser främmande ämnen och av detta ej viruset! Blivit de robotar 🤖 de förblir. Samt att Blogger trilskas likt malicious ware...

    SvaraRadera
  4. Oj! Där nämndes något gooloogooloo sannolikt troligt kommer att skicka ut likt en tredje smitta, virus mot våra digitala produkter för att på så sätt krama kapital ur användare världen runt!

    SvaraRadera