fredag 5 augusti 2022

Vem i hela Helvete Bryr Sig!?

Ett uttryck med kraft och tyngd tillräckligt för att knäcka bergsklippor och krossa det mesta! Få förstår innebörden när deras liv bräcks likt tandpetare. Visa människor vet dock varför!
Det skönaste är den fantastiska ensamhet man får uppleva utan mindre bemedlade som tror att de kan påverka på minsta sätt genom verbalt repeterande man lät sig luras av som barn men med tiden blev man erfaren och aldrig mer lättlurad eller ens naiv. Likaså gentemot arbetsgivare, medarbetare och allt. Aldrig skulle man imbecillt nedlåta sig till en sådan lågnivå som rövslickeri och fjäskande på något minsta sätt!
Alla politiska ämbeten och tjänster har en gemensam nämnare: valfläsk utan minsta prestation eller sanningshalt! Lika gynnsam, välsmakande och hälsosam som innehållet i objektet på bilden ovan!
Temporära, bristfälliga, bräckliga, dyra lösningar ger lika mycket bröd 🍞 och dryck på borden som de tomma löften i meddelanden utan text!
Vad många aldrig begriper behövs inte mycket för andra att helt förstå varför det sker. Gäller att använda den mjuka innanför knoppen så finns de största möjligheterna att nå toppen.
Produkter värda vad man gav men idag skulle man aldrig satsa lika ohämmat när inflationen smugit sig in likt inflammationer i mångfald och volymer canceridentiska polyper redo att krackelera populationer i miljarder.
Filmen man inte har behandlar ämnet man kan tänka sig i scenarier när varianter nått kulmen. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Fördelar med medveten text subtil medvetenhet och förvillande grafiska objekt är genialt unikt och bara EN kan vara bäst!

    SvaraRadera