söndag 28 augusti 2022

Meningslöst? Inte Alls!

Skönt när man är enda bästa i denna värld av mumrikar, filurer, imbecilla, mb, träck och annat ej nämnbart tillika nämnvärt!
Mat som är bra, näringsrik, energigivande och nödvändigt måste tillagas om än inte alltid från grund utan som här halvfabrikat men aldrig vilket som helst! Det har sin charm och tålamod liksom hitta rätt temperatur annars går det mindre bra.
Den visste var den satt och utsökt god med allt som hör till. Variation kallas det.
Växtbaserade bullar, burgare och potatis kroketter är både mättande och lämplig såvitt man mår bra på det och hjärtat verkar ännu pumpa runt innehållet genom kroppens samtliga organ vilket är utmärkt.
Märkligt namn på en kvinna men det är klart i dessa förvirrade kaos tider får man lov att acceptera nästan vad som helst utan att nedlåtas att bli kränkt ty det är ju bara somliga folkslags obligatoriska previlegium i landet diktatur och utrotning av ursprungsbefolkningen!
Variation! Det är med avsikt man ibland köper vad somliga grupperingar anser onödigt men... det är knappast deras dilemma, deras moral eller deras monetära bekymmer tillika falskhet. Can a biz.

1 kommentar:

  1. Så var i princip söndag över och måndag väntar med allt elände det innebär. Fixat för veckan har man gjort och sedan får man se vad elände det blir men omöjligt är det inte att allt brakar samman och det bara är att lämna eländet åt ödet för bättre ingivelser på annat plan.

    SvaraRadera