onsdag 17 augusti 2022

Föga Förvånande i Dagens Läge!

2000 talets början tycks vara snarlik 1900 talets början, skillnaden kan vara tillgång till "botemedel" av kvacksalvares bluff mot verklighetens brister på sanna botemedel!
Mord eraterna har aldrig varit är inte liksom kommer aldrig bli något jägarparti! Ett absurt valfläsk av idel floskler, mytomani och lögner!
Finns inget parti i landet som på 4 år kan ställa om till ordning vad partier skapat oreda, kaos och förstörelse under decennier!
Snart är det tack och hej till nästa grej vad så säg? Folkets röst de gamla uttrycker enhälligt nej!
Snart täcks listan i bokstavsordning.
Det är ett under att man fortfarande är vid liv, att man inte av döden tagits eller gjort ett sista kliv. Vilket alltför många man känt har gjort och man hann knappt med för allt gick med blixthastighet fort. Cannabis.

3 kommentarer:

  1. Sammanfattning av lite uppmärksammade artiklar eller nyheter. De som inte begripit och förstått kommer för alltid räknas till mindre bemedlade och skaran miljoner växer för varje decennium.

    SvaraRadera
  2. Är det inte Covid så är det apkoppor vi ska utsättas för, sedan skyller de på befolkningen när det är DOM som spridit virusen, smittorna och sjukdomarna! Behöver man inte vara Einstein för att räkna ut.

    SvaraRadera
  3. ALLA kommer att drabbas! Även de som inte varit i närheten samt inte har sexuell läggning eller deltar i några som helst sådana aktiviteter! Giftigt nog likt frätande syra eller kungsvatten som tränger genom allt oavsett skydd!

    SvaraRadera