onsdag 17 augusti 2022

SKAM Halebop SKAM!!!

Vad betyder detta!?!? Helt värdelöst om gränsen inte är optimal Dvs obegränsat upp till anständig avgränsning. Känns som ocker att vara ansluten till Profitörer istället för verkliga operatörer!
Fortsätter det såhär blir det att välja en annan operatör där det är obegränsat för bilagor! 1 Tb surf till konsumentpris UTAN onödiga begränsningar! Vimla, 3, Hallon ja valet är nästan fritt. Cannabis.
Kapa hellre 110 GB från surfskiten och omvandla det till bilagornas storlek. Mycket bättre för surfskiten är behovet max någon GB när man inte använder android avfallet till mer än att 1 GB täcker behovet! Då vore man nöjd med nånting.

4 kommentarer:

  1. MB kallar man de som inte förstår, enskilda behov skall tillgodoses annars...LÄGG NER! Som att gränsen för handling på affärer blockeras vid 1000 SEK när kapitalet är på 10000 SEK! Bort med diktatur fasoner sånt ofog betackar man sig.

    SvaraRadera
  2. Relevant personligen. Högst tveksamt att det blir fortsatta restriktioner i höst och vinter! För mycket gamla människor kvar för de (i organisationen) och involverade revisionister samt alla med fysiska och neurologiska blockeringar som hinder. Våren sommaren 2023 kanske tillräckligt många "passerat" för en nano restriktion. För närvarande står maktspel och vinna valet på Pajasarnas agenda och då finns ingen tid att förlora genom att göra något de aldrig någonsin gjort tidigare: Ta Ansvar!

    SvaraRadera
  3. Har man låtit skjuta in doser har man blivit en av alla sombier tillika robotar och då spelar inget någon roll alls, indoktrinering kallas det.

    SvaraRadera
  4. Nej, de trillar av pinnen likt många andra och det är aldrig frågan OM utan NÄR! De som överlever blir jagade villebråd för maktens elit! Ingen film, ingen konspiration, inget annat alls än den absoluta verkligheten!

    SvaraRadera