söndag 14 augusti 2022

Söndag 14 Augusti

När man inte har några bra kameror längre får man lägga upp annat som fanns i ens ägo för cirka 5 år sedan. Gabon räkan 🍤 vilket var en trevlig som underhållande krabat!
En typ av filtreringsräka som filtrerar maten med frambenen, vilket framgår av de filmklipp som inte går att ladda upp till värdelösa Blogger!😡
Förutom Gabon räka har man haft Mountain Rock räka, asiatisk brunräka, Amano räkor och olika snäckor 🐌 🍤. Cannabis.
Grenmal #1 fotat med LG K8! som dessutom har redigeringsprogram i fotoprogrammet! Saknas i Doogee S59pro! Dessutom finns musikspelare vilket saknas i Doogee S59pro! Den sistnämnda kunde tillverkare ha skänkt bort gratis endast tagit betalt för batteriet! Värde 250 SEK!
Foto som ej redigerats! Föregående var redigerat!
Pga förhållanden blir somliga bilder sämre men vem skulle bry sig? Grenmal #2 på sidan av cirkulationspumpen.

Sämsta satans skit till mobiltelefon måste vara Doogee S59pro! Android version 10 när det borde ha varit 12 eller 13! Samma idiothelvetes miljö som Moto e6 play och alla dess dysfunktioner! Det enda positiva med hela avfallet är batterikapacitet på 10050 mah men kunde ha vägt 40 gram mot verklighetens 345 gram! Nästan halvt kilo samt idiotiskt otympligt avfall!!! 👿

Nåja, ryms i ryggsäckens bakre fack så den får hänga med tills man tröttnar på avfallet och gör det enda rätta - skeppar avfallet!.

2 kommentarer:

  1. Närhelst man får tag på nytt batteri till LGK8 blir det att köpa så många som möjligt när den är värd allt medan Doogee S59pro är den sämsta sopa och tillika avfall man haft någonsin! Rik på erfarenheter fattig kapitalet. Grovarbetarens liv i korthet.

    SvaraRadera
  2. Retur till erfarenheter, lika bra att nolla sedan sälja avfallet när den främst är till leda och förtret för användaren!

    SvaraRadera