fredag 12 augusti 2022

Mmmm....

Geografi är inte allas ämne och kunskap men det verkar inte vara relevant för somliga klantar. Sollefteå eller Skellefteå är nog inget avstånd emellan när det kommer till allmänt känt avgas journalister!
Så kunniga och "adekvat" vi kan vara. Föga förvånande varför alltfler avböjer skolmedicinska läkare och sjukhus framför holistiska läkare och specialister inom verklighetens friskhetsvård!
Ibland finns det de som sekler efter tar något på allvar och försöker utföra uttrycket bildligt.
När liten artikel/händelse blir för stor eller att röra upp en havsstorm i ett vattenglas.
Sölvesborg Demokraterna tycks ha insett ett och annat i periskopen och kommit fram till att allt ser inte likadant ut i övriga landet som i Sölvesborg. Duktiga studenter!
Finns väl ganska mycket annat att ta upp men knappast i en blogg. Sedan är det inte mycket bevärt med Pajasarna i sandlådan värda mer uppmärksamhet än vad som gjorts. Cannabis.

5 kommentarer:

  1. Geografi? Aldrig hört talas om något man kan äta eller dricka? Jo, det stämmer avgaser är för oss en parfym!

    SvaraRadera
  2. Egen vård är enda alternativet för att överleva! Skolmedicinen har punkter på agendan som följer: rädda medmänniskor till livet, så att vi långsamt kan ta livet av dem med totalt irrelevanta skadeciner!

    SvaraRadera
  3. Rabarberblast har fördelar i princip endast fördelar! Busshållplatser som berikas med det är älskad av speciellt utsedda.

    SvaraRadera
  4. Journalism en personbil med en person i...ja, det brukar vara standard men en Nano artikel får fler versaler när man skriver detaljerat!

    SvaraRadera
  5. Super Dryga partiet i Sölvesborg har på ryktet fått veta att de inte behövs lika lite som att de inte har någon förtroendevald i 3 kommuner!

    SvaraRadera