lördag 20 augusti 2022

Nytt! Hoppas Det Fungerar...

När man är av karaktären försiktighet och tidigare inlägg (?) Som visade att android med bluetooth på kan bli spårbar och sårbar när det finns så mycket onda träck som kan skicka in skadlig programvara i främmande mobiltelefoner via det ej enhetliga Bluetooth 👎 Det skall vara avskärmat och endast mellan 2 enheter, ej genomtränglig av främmande enheter!
Sedan är det mer intressant att kunna spela 200 låtar i följd utan att behöva byta skiva och för närvarande saknas laptop för överföring till android! Då kan detta vara en lösning.
En sändare från CD/Mp3 spelaren vidare till bluetooth lurarna UTAN att behöva gå via android alls! Sedan är väl allt man inte önskar möjligt att någon kan manipulera genom att på avstånd installera skadlig programvara i sändaren. Vilket man hoppas aldrig sker.
Den portabla CD/Mp3 spelaren köptes nog på 90 talet för att kunna ha obegränsat med musik vid behov och det har man haft under årens lopp och även sedan man skaffade bluetooth högtalarns där man kopplar den med hjälp av kabel.
De lurarna funkar utmärkt! Sedan återstår att se hur skadligt det kan komma att bli men det är nog sånt man får ta. Cannabis.

Uppdatering
Naturligtvis är Bluetooth enheten betald så det är bara att avvakta till 26/8 när den kan dyka upp (någonstans).

Mår man då bättre av musik? När det neurologiska blir positivt stimulerat följer det med i hela eller delar av den fysiska delen och mycket positivt kan hända och ske. Det vet man av godartade erfarenheter! Negativa egenskaper som strålning genom digitala signaler bör inte vara likvärdiga med mobiltelefoners strålning vilket har klart skadlig effekt på hjärnan. Såvitt man är informerad.

5 kommentarer:

  1. Bra pris för sändaren/mottagaren! Den beställdes omgående, kan man få komplicerade problem lösta visst såg att någon annan hade annan modell men får se den här först vad den går för 👍

    SvaraRadera
  2. Många är digitala produkter som kom redan på 90 talet långt innan bluetooth var standard i datorer och naturligtvis vill man slippa att ha android eller iPhone manipulerad när man har internetbank, bankID mm p den.

    SvaraRadera
  3. Kan pejla för skojs skull vad my trendy phone hade, kunn ju va nåt för den som vill.

    SvaraRadera
  4. När man söker något på gooloogooloo finns åtskilliga annonser och länkar till det man kan vara på jakt efter. Sedan är det närmast en snårig djungel av att hitta rätt prylar och till priset som bäst passar plånkan. Är det billigt kan det översättas med "man får vad man betalar för" har man mer tur än vett blir man förvånat nöjd men oftast är det aldrig så i tiden vi lever i år 2022! Sedan kapitalismen infördes på allvar på mitten av 80 talet och stegrade 90 grader på 90 talet har det uråldriga uttrycket kvalitet definitivt bytts ut mot det monetära uttrycket kvantitet.

    SvaraRadera
  5. Ytterst sällan och Nano minimalt köper man nytt oavsett vad det än gäller! Oftast finner man mycket användbart hemma, i bilen, verktygslådor och utrymmen i bostaden. Det blir en form av återbruk när man har vad man letar man har bara inte funnit det tidigare och inte varit i behov av det! Visst kan det hända att man har mängder som volymer av det andra söker men aldrig finner. Det förblir deras problem. Skönt när bekantskapskrets är minimal liksom man slipper speciellt behov av familjärt utan reder sig själv till det mesta. Släkt? Lyst och lyser med total frånvaro 100%! Vilket gör varken till eller från.

    SvaraRadera