lördag 20 augusti 2022

Lördag 20 Augusti

Lördag 20 Augusti och imorse dundrade åskar någonstans i knudarna och regnet smattrade mod glausrudorna. Intressant.
Så vad betyder då det? Översättningar borde vara obligatoriska lagar på: Robot Skadliga program applikationer som haft 2 miljoner installationer funna på gooloogooloo play butik. Skadliga program applikationer skadliga mot android telefoner. Föga förvånande, gooloogooloo har abselut NOLL koll på allt och tycks inte granska applikationer minutiöst som de äro skyldiga att göra!
Stromberg Zenith förgasare på någon Volvo 240 där det inte varit vad det skulle och det är ju själva jejvulen att det är så illa.
Funderar på att beställa Stromberg Zenith förgasare till bilen när verkstad tycks vara sådana klåpare att inte lyckas renovera befintliga förgasaren!
Maken till imbecillt har man sällan mötts av. Nötter och spån, hjärndöda fån. Cannabis.

4 kommentarer:

  1. De apatiska nötterna i sina kapslade bubblor inom IT skiten tror de kan plocka gammalt välkänt och använda till helt annat än ursprunget! GLÖM DET! Harsh betyder som bekant hård och tag är kant så hårdkant blir det väl

    SvaraRadera
  2. SATANS JÄVLA BLOGGER JÄVLAR SLUTA SABOTERA!!!!!!!!!!!👿

    SvaraRadera
  3. Så länge regeringen inte inför omgående skärpta lagar kommer allt att eskalera gällande allt inte bara brott och kriminalitet utan även allt för övrigt oavsett vad som räknas upp och omnämns! Jämförbart med en jättelik motor med mekaniska, förhistoriska och digitala reglage som måste vridas, ställas om tillkopplas och ominstalleras under tiden motor är igång på fulla varv! Något som amatörer aldrig lyckas med oavsett vilka medhjälpare de än får.

    SvaraRadera
  4. Äntligen blev man av med "Lycka (dator)" men fått annat otyg som man helst såg själveliminerat eller enkelt avlägsnat mot lugnet, tystnaden och slippa allt oljud runt omkring. Det är nog en önskan som än så länge förblir fjärran. Tids nog ger det sig nog.

    SvaraRadera