lördag 6 augusti 2022

Det Går Aldrig För Sig!

Bläddrade igenom september numret av musik magasinet. OJ!!! Vad allt har förändrats på några år, typ 6-7 år. Rent avskräckande exempel på hur katastrofalt pandemin skördat ärlighet, liv, värdighet och penningvärde!
Skivan som medföljer är katastrofal och kunde ha bytts ut mot minst 5 skivor som recenserats! Men icke. Som tur är var det enda magasinet man köpte och för 99 kronor idag får man inget bra, kanske lite livsmedel men aldrig något märkvärdigt.
115 sidor varav kanske 10 sidor läsvärt resterande avfall och sopor, värdelöst vetande och annonser som utfyllnad!!!
Där skämde Uncut magazine ut sig som enligt inledningsvis funnits sedan dess start år 1997!!! Ha ha ha, de fick säkert stort startkapital och har tjänat flis på mycket utfyllnadsutrymne i syfte att bredda utbudet och likt många andra sämre alternativ till toapapper, skapa och utveckla till mer allmän tidning än specifikt musikmagasin!
Den möjligheten är utom all praktisk genomförbarhet! Förberedelser av gräsmattan, träden, buskagen, blommor, dekorationer och allt blir per automatik likt efter jordbävning, vulkanutbrott 🌋 och annat elände för vem vågar sig ut när blixtar blir visuella fåtal meter ifrån vid promenader och naturvistelser! Cannabis.

3 kommentarer:

  1. Det bästa är och förblir rikedom på erfarenheter och kapital finns så det dröjer innan dessa lyckas kränga iväg mer. Allt bra och prisvärt i kvalitet och bestående kvalitet producerades före 1980! Detta år började klippare och ekonomiska ockrare se över allt och kvalitet byttes mot kvantitet för att gynna kapitalismen!

    SvaraRadera
  2. Trotsade regnet och vandrade bestämt till affären där man handlade vad man behöver för kommande dagar kanske veckor. Rabatt utan blommor, buskar eller växtlighet landade på 49,20 kronor vilket alltid är något istället för fullt pris som hos ockrarna i samtliga andra butiker! Med tanke på att man inte har något kort i den butiken man handlade.

    SvaraRadera
  3. Som tur är har man det som var, är och förblir kvalitet från tiden när livet var utmärkt och det mesta positivt även om andra åsikter skulle vara delade men de skulle aldrig räknas när det som det heter "inte tillför debatten något" samt inte är nödvändigt alls!

    SvaraRadera