söndag 21 augusti 2022

Gris Väder (Vi vet ju varför)

Lördagkväll. Stora variationer hos en väderlekstjänst må man ju säga när det igår stod 41 mm regn...
Sedan blev det 30 mm för att delas upp 
Huruvida det är från någon regnmätare uppgifter kommer eller mer trovärdigt det återstår att se. Översvämningar tycks ändå ha varit när man såg spår efter det runt mitten av dagen. Skönt ändå att inte vara en inbiten "naturmänniska" med ett tvångsmässigt behov av att tälta i naturen för det hade blivit riktigt våt erfarenhet speciellt under kvällen och natten 🌃. Cannabis.
70 % ? När det mesta har policy att befinna sig mellan 90 till 95%. Likadant gäller väl gradtal för renare tvättgods.
Drygt att se samma annons 2 gånger inom samma radie men det är klart de som sätter samman olika artiklar kanske inte har korrektur på vad och hur de sätter samman det, kanske blir så när länkar läggs in i annorlunda ordning? 🙄

4 kommentarer:

  1. Det regn som kommit har omformat normalt förhållande till tropiskt klimat genom hög luftfuktighet utan möjlighet till avkondensering. Att man sedan ser det som fel har att göra med att vi egentligen inte skulle få allt regn när andra länder skulle haft det, de som inte haft ens fukt på månader! Man vet varför men kan inte förklara för då anses man politiskt vinklad.

    SvaraRadera
  2. Forsande regn dundrande blixtar och ännu mera haveristiskt regn orsakar vad det orsakar!

    SvaraRadera
  3. Översvämningarna är nästan milda jämfört med hur floderna river sönder och skapar slukhål och förödande kratrar längs vägarna och överallt annars.

    SvaraRadera
  4. Kommentarer måste delas upp på grund av idiot Blogger som är likt kugghjulsdriven robot 🤖 UTAN nödstopp och kan liknas vid Stephen Kings THE Mangler det blir konsekvenserna av nollat system!

    SvaraRadera